Pulski odvjetnik skladao pjesmu za šibenski festival (video)

0
Iz spota za pjesmu Tango Dalmatino/Fjaka
Iz spota za pjesmu Tango Dalmatino/Fjaka

Najavljujemo novi glazbeni uradak pod nazivom Tango Dalmatino/Fjaka u izvedbi Vivien Gallette, s kojim će se predstaviti na jubilarnom Festivalu šibenske šansone 20. kolovoza. Pjesmu je skladao Emir Kulenović, odvjetnik iz Pule u suradnji sa Sandyem Lopičićem, poznatim glazbenikom i redateljem iz Graza. Tekst pjesme je napisala pulska pjesnikinja Slavica Lončarić, a aranžman Sandy Lopičić i Aleksandar Valenčić.

Solisti su Marjan Krajna-harmonika, Svetlana Krajna-mandolina i Antun Stašić-violina. Spot za pjesmu je uradila MedVid produkcija iz Pule, a režirao poznati redatelj Arsen Oremović, sudionik posljednjeg Filmskog festivala u Puli s filmom pod nazivom "Glava velike ribe".

Koreografiju za plesne dijelove spota je napravila Almira Osmanović, nacionalna baletna prvakinja, a otplesali su studenti Umjetničke akademije u Splitu. Spot je sniman na lokaciji Galerije Meštrović u SPlitu i Kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčentu. Spot je imao premijeru na CMC televiziji, a izdala ga je Croatia records.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa