ROVINJ FM SLAVI 7. ROĐENDAN

Sve je bliže velika fešta na koju su svi pozvani

0

Počelo je odbrojavanje do velike rođendanske proslave Rovinj FM-a jer je još samo nekoliko dana ostalo do zabave koja će ponovno okupiti brojne građane Rovinja, ali i goste. Naime, nakon dvije godine pauze, na staru željezničku vraća se velika fešta u organizaciji Rovinj FM-a, a povodom proslave njihova 7. rođendana. Zabava na koju su svi pozvani održat će se 12. kolovoza, s početkom u 21 sat, a ove će godine publiku zabavljati Atomsko sklonište i Night Express.

Podsjetimo, slavlje ima i humanitarnu notu, što je potvrdio i direktor Rovinj FM-a, Igor Franković.

„Zaista mogu reći kako smo svi veoma sretni i uzbuđeni što nastavljamo s proslavom našeg rođendana nakon dvije godine pauze. Rovinj FM je i ovoga puta odlučio dio sredstva izdvojiti u humanitarne svrhe kao što nam je to bila praksa i proteklih godina, a sredstva ćemo ove godine donirati Odjelu za dječju rehabilitaciju rovinjske Specijalne bolnice “Martin Horvat”. Stoga sam siguran da će se i ovoga puta na proslavi okupiti veliki broj naših slušatelja, sugrađana i gostiju“, poručio je Franković.

Odluka o donaciji razveselila je ravnatelja rovinjske bolnice. „Iznimno mi je drago vidjeti da je i tijekom velikog slavlja dobrobit djece svima na prvome mjestu. Sukladno tome, možemo punim plućima pjevati pjesmu Atomaca Treba imat dušu", izjavio je ravnatelj bolnice, doc. dr. sc. Marinko Rade.

Podsjetimo, Rovinj FM je započeo s emitiranjem 10. kolovoza 2015. godine točno u 7 sati ujutro, a velike rođendanske proslave kojima se vesele građani, ali i gosti Rovinja, postale su tradicija koja je nažalost, kao i sve ostalo, bila prekinuta epidemijom. Ipak, ove se godine vraća kako bi osigurala lokalnoj zajednici druženje i dobru zabavu te uz dobru glazbu i humanitarnu notu donijela osmijehe na lice svima koji se odluče odazvati ovoj proslavi 7. rođendana Rovinj FM-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa