Napao ga šakama na trgu u Vodnjanu pa dobio čekićem po glavi

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Pulska je policija, provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrdila sumnju da je 27-godišnji državljanin BiH počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda, a da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela prijetnja i povreda djetetovih prava.

U subotu, 6. kolovoza oko 16 sati, na Narodnom trgu u Vodnjanu došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane dvojice muškaraca te je u sukobu jedan od njih teško ozlijeđen.

 

Utvrđeno je kako je 39-godišnji hrvatski državljanin verbalno napao 27-godišnjeg državljanina BiH, nakon čega ga je počeo udarati šakama te ga je srušio na tlo, a potom je 27-godišnjak iz torbe izvukao čekić kojim je udario 39-godišnjaka u predjelu glave te ga je teško ozlijedio.

Nakon što su obojica pristigla u bolnicu, 39-godišnjak je, unatoč ozljedi, nastavio s protupravnim ponašanjem pa je tako uputio prijetnje smrću 27-godišnjaku i 30-godišnjakinji, a sve je to učinio pred maloljetnim djetetom. Policija će protiv osumnjičenog državljanina Bosne i Hercegovine podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetniku, dok je osumnjičeni hrvatski državljanin jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA