Adria Summer Festival

Ćetković, Cetinski, S.A.R.S. i Bajaga dvaput napunili Arenu

0

Nakon dvogodišnje pauze povratak Adria Summer Festivala obilježila je promjena lokacije, s medulinske rive festival je ove godine upriličio svoje prvo izdanje u pulskoj Areni. A iako je vikend ponio naslov jednog od najtoplijih, ni visoke temperature nisu spriječile publiku da napune Arenu dvije večeri zaredom.

Jedna od najljepših pozornica ugostila je u subotu, 6. kolovoza Sergeja Ćetkovića koji se po prvi puta predstavio publici u Puli i Areni. Odlično dočekan od strane publike Ćetković je nizao hitove iz svoje dvadesettrogodišnje duge karijere i pokazao zašto je njihov miljenik. Tony Cetinski nastupio je nakon Ćetkovića, na njemu već dobro poznatom terenu pulske Arene. Tony je pripremio još jedan koncert za pamćenje a dodatnu draž unijelo je i gostovanje Matije Cveka koji se svojim vokalom odlično uklopio u cijelu večer. U rezimeu prvog dana festivala svakako će stajati da je, zahvaljujući dvojici vrhunskih glazbenika, subota u Areni bila uistinu senzacionalna večer za sve poklonike ljubavnih balada.

 

Druga večer festivala u rasprodanoj Areni bila je u duhu bržih ritmova. Energični S.A.R.S. su nastupili prvi i angažirali publiku od prve do posljednje pjesme. Bajaga i Instruktori provukli su kroz ostatak večeri svoje najveće hitove (njih čak 25), a publika ih je pratila u stih. Svojevrstan kontrastni spoj mlađih i starijih izvođača napravio je te večeri most preko generacijskog jaza. U publici mješovite dobi, u glas su se iste večeri pjevali i Buđav lebac i Plavi safir. Pa su nekako sasvim prirodno za kraj sjeli i stihovi posljednje stvari Samo nam je ljubav potrebna s kojom se Bajaga oprostio od pulske publike i zatvorio ovogodišnje izdanje Adria Summer Festivala. Druga večer festivala ostat će zapamćena po odličnoj energiji u prepunoj Areni, po rasplesanoj i fantastično raspoloženoj publici i izvođačima koji su ostavili srce na pozornici.

Iako je ovo prvo izdanje Adria Summer Festivala u Areni povjerenje publike su opravdali, dvije žanrovski različite večeri pronašle su svoje poklonike i dale organizatorima misliti o sljedećim izdanjima festivala.

Adria Summer Festival je zadržao svoj humanitarni karakter te je od svake prodane ulaznice 5 kn usmjereno u humanitarni fond iz kojeg će u dogovoru s Gradom Pula sredstva biti dodijeljena udrugama koje pomažu potrebitima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA