Ugostitelj prijetio porečkom policajcu

‘Pi*ko jedna, skrivaš se iza značke! Dođi vamo ako smiješ‘

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Porečki su policajci još u srijedu 27. srpnja zbog prijetnji njihovu kolegi uhitili Gorana Obradovića Pištu (60), suvlasnika nekad poznatog narodnjačkog lokala Ludnica u zagrebačkoj Ilici te još nekoliko lokala, piše Jutarnji list.

Policija je taj dan u suradnji s Državnim inspektoratom provodila inspekcijski nadzor u ugostiteljskom objektu Western City na Lanterni. U jednom trenutku, malo poslije 19 sati, nepozvan im je pristupio, predstavljajući se kao vlasnik, Goran Obradović.

Policajci nisu postupali prema njemu, nego prema Goranu J. (40) te su Obradovića zamolili da pričeka u objektu. Dok se udaljavao od policajca, Obradović mu je rekao: "Skini tu značku, šta ti je koji k...., šta se skrivaš iza značke", a potom i: "P... jedna, skrivaš se iza značke, p.... jedna, dođi vamo ako smiješ" i još nešto.

 

"Ohladio" se u policiji

Policajac je Obradovića upozorio da prestane s vrijeđanjem i omalovažavanjem, ali on se na to oglušio i nastavio s verbalnim vrijeđanjem policajca govoreći mu: "Ma, p.... jedna, skini tu značku da ti pokažem p....". Nakon toga je u 19.15 sati uhićen uz uporabu sredstava prisile tako što su mu na ruke preventivno stavljene lisice.

No, to nije bio kraj njegovih verbalnih ispada prema policajcu koji su se nastavili i u službenom vozilu u kojem mu je govorio: "Šupak si koji se skriva iza značke. Ako si faca, skini značku, to se tako neće završiti, šupak nesposobni, sramota policije" i slično.

Dolaskom u policijsku postaju smirio se nakon što su ga smjestili u prostoriju za uhićene. Policija je protiv Obradovića podnijela optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira, piše Jutarnji list gdje možete pročitati čitav članak. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa