Davor Labaš novi trener Odbojkaškog kluba Umag

0
Davor Labaš
Davor Labaš

Nakon deset godina uspješne suradnje s trenerom Ivicom Radočajem, Odbojkaški klub Umag okreće novu stranicu te u novu sezonu 2022./2023. kreće pod vodstvom novog glavnog trenera Davora Labaša.

Radočaj nastavlja svoj trenerski put u slovenskom Odbojkaškom klubu Ankaran, a na njegovo mjesto dolazi Labaš koji u Umag stiže iz Smedereva gdje je prije četrnaest godina i započeo svoju trenersku karijeru. Bogato trenersko iskustvo kao i brojni uspjesi s kadetskim i juniorskim selekcijama u Srbiji i Hrvatskoj dobra su podloga za novi izazov koji ga očekuje u OK Umag s kojim će se u narednoj sezoni natjecati u I.B Hrvatskoj odbojkaškoj ligi-zapad. Nakon odlaska većine seniorki na studij u udaljene gradove, pomlađena prva ekipa Umaga će u novoj sezoni pokušati izboriti ponovni ulazak u I.A Hrvatsku odbojkašku ligu. Naše mlade igračice su se s Labašem već susretale u ljetnom odbojkaškom kampu u Poreču, u kojemu Labaš već nekoliko godina radi s odbojkaškom ikonom Ljubom Travicom, što je uvelike utjecalo na sam odabir umaškog novog stratega.

 

 „Sigurni smo kako je Davor Labaš odličan izbor i osvježenje za naš Klub te kako će uz njegovo vodstvo Odbojkaški klub Umag nastaviti s dobrim rezultatima. OK Umag će se u sezoni 2022./2023. natjecati u pet kategorija, a Labašu će u radu pomagati naše trenerice Sabina Renko-Ilić i Matea Selimović te sportska psihologinja Dubravka Martinović. Preko 120 odbojkašica trenutno čini našu odbojkašku obitelj, a ova brojka iz godine u godinu raste, što je pokazatelj kvalitetnog rada, rasta i stalnog razvoja OK Umag. Našem Ici od srca želimo uspjeh u novom klubu i poručujemo mu da će mu vrata OK Umag uvijek biti otvorena, dok našem novom treneru Davoru Labašu želimo ugodan boravak u Umagu i uspješnu odbojkašku sezonu! Zajedno sa svim našim odbojkašicama veselimo se početku nove odbojkaške sezone“, izjavila je potpredsjednica OK Umag Iva Jakac Brajković.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa