Burger festival

Sočni i slasni burgeri uskoro dolaze u Pulu

0
Marko Bautović, prošlogodišnji pobjednik zagrebačkog Burger Festivala
Marko Bautović, prošlogodišnji pobjednik zagrebačkog Burger Festivala

Burger festival nakon šest uspješnih zagrebačkih izdanja, u suradnji s Gradom Pulom, po prvi put stiže na more. Mirisi sočnih mesnih delicija, zbog kojih će okusni pupoljci mnogih posjetitelja radosno zaplesati, od 12. do 28. kolovoza širit će se Titovim parkom, u središtu Pule.

Kreativna agencija Kokoš ili jaje, inače autor već renomiranog Fuliranja i Burger Festivala, do sada je surađivala s više od 30 food brendova i koncepata iz Istre te vjeruje da se svojom ponudom burgera može odlično uklopiti u ponudu, uz poštivanje najviših standarda ugostiteljstva. Pet kućica s burgerima i jedna sa slasticama, uz odličan odabir glazbe lokalnih DJ’a jamstvo su dobre zabave s obitelji ili prijateljima, a odlična ponuda koktela, vina, domaćih rakija i piva upotpunit će gastro doživljaj.

 

Posjetitelje na Festivalu očekuje niz zanimljivih okusno mirisnih  kombinacija, a stižu nam, osim ekipa iz Zagreba i morski vukovi iz Zadra Picnic Mingle&Fun. Već dobro poznati Mate Janković, gost je Instituta za burgere, a zasigurno će pripremati prave delicije. Njihovi burgeri uvijek su na samom vrhu, jer iskusni Mate često kombinira neke na prvu nespojive okuse, koje svakako vrijedi probati. Chef Mario Mihelj iz restorana El Toro predstavit će svoja tri favorita s dodirom južne Amerike, a po prvi put nam se pridružuje i 4 Burgers s potpuno novim konceptom kojeg će Puljani i njihovi gosti imati prilike kušati - smash burgerima. Chef's Burgers sjajan je koncept s dodirom tradicionalnih okusa, koje vješto kombinira mladi food entuzijast Ivan Badžek.

Glazbeni program preuzimaju lokalne jake DJ snage kao što su Jinxie Grooves, Matko Funkovich, Laseech, Dj Kool5, Mr. M, Dj Tricky D i mnogi drugi, a bit će tu za svakoga ponešto, od funka do popa.

Osim raznovrsnih okusa i kombinacija burgera dovodimo u Pulu i pravog čarobnjaka za slastice  Roberta Hromalića, koji se svoje vještine stekao u Parizu, na svjetski poznatoj kulinarskoj školi Ferrandi. Njegovi su kolači i sladoled za prste polizat', a u ponudi će se osim tostiranog sladoleda, koji je nedavno oduševio Zagrepčane, naći i craft sladoledni okusi, od kojih je jedan u potpunosti vegetarijanski. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa