Akcija porečkih poduzetnika

Majku troje sinova nagradili totalnim makeoverom

0
Terezija Kajfeš – Blažeković je u roza haljini
Terezija Kajfeš – Blažeković je u roza haljini

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić susreo se 30. srpnja u Gradskoj vijećnici s lokalnim poduzetnicima – Sanjom i Hrvojem Galićem iz Dentalne klinike Identa, Valentinom Benčić iz Skinovationa, Marijom Trbarom iz Movida Hair Studija, Vedranom Marićem i dobitnicom Terezijom Kajfeš – Blažeković, grupom koja je krajem prošle godine pokrenula humanitarnu akciju Totalni Makeover. Uz njih, u akciji su sudjelovale i poduzetnice Tea Flego i Andrea Pančur, kao i suradnici klinike Luka Majić i Ines Kuljić.

Sve je krenulo prošle godine, kada je mlada ekipa stručnjaka s područja Poreča i Pule, potaknuta teškim i nesigurnim vremenima, donijela odluku razveseliti nekog s totalnim makeoverom, a koji je obuhvaćao poboljšanje izgleda osmijeha i zubi, brigu o koži lica, makeover kose te filmsku šminku kao završnu notu. Ukupna vrijednost totalnog makeovera s fokusom na lice je 80.000 kuna.

 

Prijavilo se stotinjak kandidata iz cijele Hrvatske, a odabrana je Terezija Kajfeš – Blažeković. Četrdesetčetverogodišnju majku trojice sinova iz Poreča prijavile su šefica i sestra, a makeover je trajao osam mjeseci. Po dovršetku akcije, pozitivnih reakcija i oduševljenja nije nedostajalo, a veliki interes javnosti i medija za ovu akciju iznenadio je i same organizatore, koji su za ovu godinu već najavili novu. Želja im je, kako kažu, kroz svoj primjer pozvati i ostale poduzetnike koji se žele uključiti, kako bi konačni makeover bio još sveobuhvatniji, a sve s ciljem da se pomogne nekome tko je u potrebi.

Gradonačelnik je pohvalio mladu ekipu koja je nesebično ponudila svoje znanje, trud, stručnost i volju. Redom su to mladi ljudi koji su uvelike priznati u poslu kojim se bave, koji nastoje da njihov rad svjedoči o njihovoj stručnosti i kvaliteti.

– Uvijek s ponosom kažemo da smo grad obrtnika i poduzetnika, i da ste upravo vi, poduzetnici kotačić našega razvoja. Zato mi je drago da sam vam i osobno mogao čestitati na ovoj akciji i pozitivnom primjeru u našoj maloj, ali vrlo aktivnoj i poduzetnoj zajednici., rekao je Peršurić.

Terezija Kajfeš – Blažeković prije i poslije totalnog make overa

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA