Skupština odlučila

Zoričić za novog direktora Kaštijuna postavio Dražena Stilinovića

1
Kaštijun
Kaštijun

U sjedištu trgovačkog društva Kaštijun d.o.o. danas je održana Skupština društva na kojoj je opozvana privremeno imenovana članica uprave – direktorica Anja Ademi i imenovan novi član uprave – direktor Dražen Stilinović.

Uzevši u obzir važnost sustava gospodarenja otpadom u Istarskoj županiji, a osobito zaštitu okoliša i ljudskoga zdravlja sprječavanjem ili smanjenjem nastanka otpada, zbrinjavanje otpada, smanjenje negativnih učinaka nastanka otpada te smanjenje ukupnih učinaka uporabe sirovina i poboljšanje učinkovitosti uporabe sirovina, Skupština društva stajališta je da će iskustvo i znanje imenovanog direktora u području djelatnosti trgovačkog društva Kaštijun d.o.o. biti od velike važnosti u narednom periodu.

 

Dražen Stilinović je u posljednjih petnaest godina aktivno sudjelovao u projektiranju i realiziranju postrojenja za uporabu i zbrinjavanje otpada te provođenju aktivnosti vezanih uz mehaničko organsku obradu (MBO). Tijekom radnog iskustva svoja je znanja stjecao na tržištima Europe, SAD-a i arapskih zemalja, a posebno se posvetio suradnji s lokalnim partnerima, komunalnim društvima i građanima, podržavajući ih u definiranju potreba prilikom rada postrojenja.

Temeljni program rada u mandatnom razdoblju bit će primarno otklanjanje svih tehničkih problema ŽCGO, analiza otpadnog materijala na postrojenju, financijska i ekonomska analiza društva te aktivna suradnja s komunalnim društvima i zainteresiranim osobama u svrhu što boljeg rada ŽCGO s naglaskom na zaštitu okoliša i smanjenje negativnih učinaka otpada.

Novi direktor Kaštijun d.o.o. s obavljanjem svoje funkcije počinje 1. kolovoza 2022., priopćeno je iz Grada Pule.

U Skupštini Kaštijuna 51 posto glasova ima predstavnik Grada Pule, gradonačelnik Filip Zoričić, preosstalih 49 posto ima predstavnik Istarske županije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa