Sve je spremno za prvi Food Truck Festival u Puli!

0

Završne pripreme su u tijeku, a kulinarski timovi s food truckova u punoj su pripravnosti za prvo izdanje Food Truck Festivala u Puli. Na festivalu će se hrana i piće posluživati sa šest food truckova – Capra Istrian Street Food nudit će tradiciju istarske kuhinje prezentiranu na moderan način, dok će vesela zadarska ekipa trucka Picnic Mingle & Fun pokazati čime je oduševila gastroljupce diljem zemlje. U Pulu stiže i 79 Tastes koji u svojoj gourmet ponudi kombiniraju čak 79 različitih sastojaka.

Sweet house by Di Mare nudit će deserte koji obaraju s nogu, dok će Martini Fiero truck biti punkt za osvježenje uz šaroliku ponudu pića. Posjetitelje će dočekati i Grill corner truck čija jela potpisuje jedan od najpriznatijih hrvatskih chefova – Mate Janković. Svojim inovativnim pristupom street food konceptu, Janković će zasigurno dati poseban gastro pečat festivalu na četiri kotača i oduševiti lokalne gurmane, kao i turiste koji se žele upoznati s hrvatskom gastro scenom.

 

Na Hidrobazi će osim food truckova, posjetitelje dočekati pravi ljetni ambijent transformiran u festivalskom điru, uz pregršt stiliziranih scenografskih elemenata, a neće nedostajati niti izvrsne zabave. Naime, organizatori su pripremili šarolik program, a svakoga dana festival će imati i glazbenu podlogu u vidu koncertnih nastupa bandova ili DJ-a. Pulska pozornica ugostit će Belfast Food, RnB Confusion, Kung Foo Fighterse, Lorean Day band, Eni Jurišić sa svojim bendom, Whiteheadse, a jedna će večer biti posvećena i Đorđu Balaševiću.

Svakodnevni after beach party uz prekrasan zalazak sunca, odličnu glazbu i ukusne delicije kojima rijetko tko može odoljeti, recept su za odličan provod ovog ljeta! Festival počinje 29. srpnja, ulaz će, kao i parking, za sve posjetitelje biti slobodan, a na otvorenju festivala nastupa Belfast Food.

Radno vrijeme festivala je svaki dan od 11 do 24. sata, petkom i subotom od 11 do 2 sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA