Namještaj MIMA traži - scenografa!

Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Radovi u Tunelu Učka
Radovi u Tunelu Učka

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. 

BIPA je maloprodajni drogerijski lanac koji svojim kupcima nudi široki asortiman proizvoda za osobnu njegu i uljepšavanje, brigu o kućanstvu, a trenutno su u potrazi za Prodavačem / blagajnikom (m/ž) za rad u Pazinu. Posao uključuje savjetovanje kupaca, susretljivost i pomoć kupcima, brigu o asortimanu (popunjenost, rokovi…) i o izgledu prodajnog prostora i slično, a potrebno je imati SSS te odlične komunikacijske i prodajne vještine. Ako te ovaj oglas privukao, javiti im se možeš najkasnije do 2. kolovoza.

Ikador Luxury Boutique Hotel & Spa najluksuzniji je mali hotel s 5 zvjezdica u Hrvatskoj. Smješten je u Opatiji te se može pohvaliti ekskluzivnim članstvom u vodećoj svjetskoj udruzi hotela. Sada zapošljavaju na poziciji Konobar (m/ž). Potrebno je KV/SSS ugostiteljskog smjera konobar ili višegodišnje iskustvo u branši i strast prema poslu te višegodišnje iskustvo na poslovima konobara u a' la carte i/ili fine dinning restoranima. Nude kontinuirano ulaganje u edukaciju i daljnji profesionalni razvoj, topli obrok te osiguranu radnu odjeću i obuću. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im pošalji do 5. kolovoza.

Mlinar je veći niz godina vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj. Mlinarov profesionalan i ambiciozan tim nastavlja širiti i unapređivati poslovanje uz kontinuirano investiranje u tehnologiju i proizvodne kapacitete te u vrhunski uređenu mrežu prodajnih mjesta. Ako želiš biti dio toga tima i doprinijeti uspješnom razvoju Mlinara, trenutno su u potrazi za Kontrolorom kvalitete (m/ž). Potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a prijaviti se možeš do 2. kolovoza.

Želiš li raditi u velikoj kompaniji koja pri tome nije usporena korporacija u kojoj ne možeš biti dovoljno kreativan i nemaš slobodu kakvu želiš? Namještaj MIMA je kompanija s preko 30 godina iskustva i s više od 200 zaposlenih na 9 lokacija, ali i dalje drže do toga da svakom zaposlenom pomažu da što jednostavnije ostvari svoje osobne i poslovne ciljeve. Trenutno traže Scenografa (m/ž) za rad u Puli. Trebaju osobu koja će biti stvaratelj kompletnih scenografskih rješenja prema njihovom standardu za fotografije. Ova osoba će pripremati vizualna rješenja odnosno scenu koja će se koristiti za izradu njihovih fotografija. Ne trebaju osobe koje znaju što je lijepo već one koji znaju povezati antropologiju sa scenografijom. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 1. kolovoza.

Bouygues Travaux Publics - Podružnica u RH traži Električare (m/ž) u tunelu Učka. Potrebna je SSS elektro-smjera, stručno osposobljavanje za poslove pregleda i ispitivanja mjera zaštite na električnim mrežama i instalacijama te 2-5 godina iskustva. Rad je organiziran u 3 smjene, a javiti im se možeš najkasnije do 28. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA