PROMO

Koliko truda i vremena uložiš u MBA toliko ti se i vrati

0

“Ljepota u cijelom procesu je što se znanje stečeno na studiju odmah može primijeniti u poslovanju, a kolege mi govore da vide napredak i pozitivnu promjenu na meni.” - ističe Davide Costa, Senior Manager iz W. L. Gore & Associates

Davide Costa radi kao Senior Manager odjela Global Product Marketinga u međunarodnoj tvrtki W. L. Gore & Associates u Italiji. Jedan je od studenata prve generacije Global Executive MBA programa Zagrebačke škole ekonomije i managementa koji svoj studij privodi kraju. 

GEMBA je bilo fantastično putovanje za mene. Ova studijska godina je bila izazovna i zahtjevna. Puno sam uložio ali kao što je dekan rekao: koliko truda i vremena uložiš u studij, toliko ti se i vrati. Ljepota u cijelom procesu je što se znanje stečeno na studiju odmah može primijeniti u poslovanju, a kolege mi govore da vide napredak i pozitivnu promjenu na meni.” - ističe Davide.

Za studij treba odvojiti puno vremena i posvetiti mu se, pripremati se za nastavu i iščitavati materijale. Duboko se ulazi u sve teme i kolegije kao što su marketing, financije, design thinking, ljudski potencijali, računovodstvo, vodstvo te se sve dobivene informacije sagledavaju odozgora prema dolje, iz ptičje perspektive, nakon čega se donosi odluka.

Povezao sam studij i posao te tako izvukao maksimum. Svakodnevno primjenjujem znanja stečena na studiju. GEMBA mi je proširila vidike i u mene unijela osvježenje i pozitivnu promjenu. Na kraju studija mogu reći da sam fokusiraniji i spremniji te znam gdje tražiti informaciju i kako ju koristiti da bi postigao svoje ciljeve.” - ističe Davide.

I dok se Davide veseli kraju studija na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa je u tijeku upis nove generacije Global Executive MBA studenata. Za upis na Global Executive MBA program potrebno je više godina radnog iskustva, prethodno završen preddiplomski studij te težnja za daljnjim napredovanjem.

Više o Global Executive MBA programu pogledajte ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa