Na Re-Petrovi u labinu glazba 70-ih, 80-ih i 90-ih

Glazbu će puštati Haris, Jež, Marino, Pino, Fabio & Alen...

0
Petrova 2019. godine (foto: Martina Rimac)
Petrova 2019. godine (foto: Martina Rimac)

Svi koji su svoju mladost proživljavali davnih 70-ih, 80-ih i 90-ih godina znali su da labinske ulice kriju pregršt mjesta za dobar provod. Duh tog vremena i danas budi nostalgiju starijih generacija, ali i onih mlađih kojima su roditelji ili starija braća i sestre prenijele doživljaj toga doba. Moda je bila šarena, glazba plesna i scena bogata. Važan segment bili su DJ-i koji su obilježili mjesta od Labina, Rapca, Kršana, Nedešćine, Vranja, Ravni, Snašići, i drugih za ono vrijeme važnih zabavnih punktova.

Tako nas u subotu, na fešti Re-Petrova u Labinu, od 21 sati očekuju brojni DJ-i toga doba.

Uz vinil party i glazbeni vremeplov DJ Haris i DJ Jež u ulici Giuseppine Martinuzzi glazbu će puštati na gramofonu. DJ Leo Basiaco (Big N, Odeon) koji je do nedavno radio kao DJ u Italiji glazbu će puštati ispred Malog kazališta na Starom trgu, a tu će mu se pridružiti i DJ Denis Putinja doajen diska Odeon u Kršanu i DJ Marino (St. Andrea). DJ Pino (Big N, St. Andrea, Odeon) i DJ Mario (Hotel Hedera, Girandella) čekaju nas kod Špine. DJ Fabio & Alen (Ravni on the beach, Girandella) sa svojim slavim hitovima iz 80-tih i DJ Fonki zagrijati će atmosferu na Titovom trgu.

Uz DJ-e, evergreene od Toriona do Starog grada oživljavaju trio Anđeli, a pred muzejom nastupa duo Echoes. Na igralištu Đil čeka vas zabava uz tribute bend Bijelog Dugmeta. Kod Špine nastupa bend Nenormalni sa hitovima Bajage, Idoli, Haustor, i dr. Nastupi orkestara, klapa i vokalnih solista čekaju vas ispred Lože na Titovom trgu, uz pogled na uvijek aktraktivne old-timere.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa