Najpopularniji street food koncept stiže u Pulu

0

Nakon što je proputovao od Zagreba, prema Rijeci i Krku, Food Truck Festival konačno stiže i u Pulu.

Odlična klopa, cuga i mjuza na četiri kotača dokotrljat će se na izrazito atraktivnu lokaciju koju organizatori još ne žele otkriti. Ali, ono što je poznato je da se radi o lokaciji koja je kao stvorena za chillanje i uživanje u gastro delicijama, u blizini plaže i debelog borovog hlada!

 

Ovog ljeta popularni Food Truck Festival smjestit će se u Puli i začiniti vruće ljetne večeri bogatim gastro sadržajem i zabavom za sve - one najmlađe i one nešto starije, kao i domaće i turiste! Festival koji nema jezičnu barijeru, osim što će razveseliti lokalne gastroljupce, upotpunit će turističku sezonu i zasigurno biti omiljeno okupljalište ovog ljeta.

Iako lokacija još nije otkrivena, poznato je kako će na festivalu gastro kreacije stvarati i jedan od najpriznatijih hrvatskih chefova, a slatki i slani zalogaji će se posluživati sa šest renomiranih food truckova. Na svakom će se trucku moći pronaći specifični okusi koje s puno pažnje pripremaju entuzijasti okupljeni sa zajedničkim ciljem - da svim ljubiteljima ukusnih zalogaja pripreme najmaštovitije i najoriginalnije recepte, prezentirane u street food formi. Početak festivala očekuje se krajem srpnja, a posjetitelji će, osim u hrani, moći uživati i u atraktivnim chill zonama, zanimljivoj festivalskoj scenografiji te raznovrsnom glazbenom programu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa