ZAŠTITITE ONO U ŠTO STE ULAGALI GODINAMA

Osigurajte apartman uz popust do čak 50 posto!

0

Iskoristite akciju Croatia osiguranja koja traje do 3. srpnja i bezbrižno dočekujte svoje goste

Ako ste iznajmljivač, onda sigurno iz godine u godinu ulažete u svoj apartman kako bi ispunili očekivanja gostiju. Ali, ako se usred ljetne sezone dogodi puknuće cijevi, potencijalna provala, netko vam razbije prozor, gost vam uništi stvari ili se dogodi neka druga nepredviđena situacija, puno će vam značiti da vam je apartman osiguran. Osim toga, u posljednje vrijeme svjedoci smo razorne snage prirode i bez obzira na to koliko smo oprezni i pažljivi, situacije poput poplava, oluja, bujica ili požara mogu se dogoditi u svakom trenutku.

Ovo su samo neki od scenarija koji vam mogu zakomplicirati sezonu, ali uz zaštitu od brojnih rizika ne morate strahovati radi velikih troškova za sanaciju šteta. Mnogi iznajmljivači stoga osiguravaju svoje apartmane, koje nikako ne smijete smatrati nepotrebnim troškom, već kao investiciju koja vam omogućuje zaštitu uloženog novca, truda i izvora vašeg prihoda.

Pred nama je, prema svim najavama, rekordna turistička sezona i sad je krajnje vrijeme da se osigurate. Još ako to možete napraviti uz značajan popust, onda je to idealna prilika. Croatia osiguranje do 3. srpnja ima akciju do čak 50 posto popusta na online ugovaranje osiguranja turističkih apartmana. Bezbrižno dočekujte goste, jer vam Croatijina polica pokriva osiguranje stvari u kućanstvu, ali i građevinski dio nekretnine. U Croatia osiguranju možete odabrati opciju koja odgovara vašim potrebama i osigurati i stvari i nekretninu ili samo jedno od to dvoje.

Croatia osiguranje je samo u 2021. obradilo gotovo 138.000 šteta i isplatilo preko milijardu kuna naknada. Klijenti su posebno zadovoljni s brzom i sigurnom isplatom šteta, jednostavnom prijavom šteta, koja se putem weba može prijaviti 24 sata dnevno, a posebno ističu dostupnost i stručnost agenata.

Na stranici Croatia osiguranja izračunajte akcijsku cijenu za vaš apartman i požurite jer akcija traje samo do 3. srpnja 2022.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA