U porečkom Klubu za mlade igre i kviz

0
Aktivnosti u Klubu za mlade
Aktivnosti u Klubu za mlade

Klub za mlade Poreč ovaj vikend organizira niz aktivnosti. Prvo je na prigramu u subotu 25. lipnja s početkom u 16.30 kada će se održati besplatna prezentacija društvene igre Sol: Cosmic Warfare hrvatskog autora društvenih igara Roberta Kire Grbina Radolovića u organizaciji Udruge Mordele. Igra je u finalnoj fazi testiranja prije lansiranja na Kickstarteru.

Sol: Cosmic Warfare je intrigantna stolna društvena igra koja kombinira nekoliko igračkih mehanizama dobro poznatih u industriji stolnih društvenih igara integrirajući ih na način koji funkcionira izuzetno dobro sa elementima koji djeluju poznato ali su korišteni na novi, dosad neviđeni način. Osim osebujnih mehanizama, igra ima bogatu priču koja se proteže kroz seriju stripova i planiranu igranu web-seriju.

 

Isti dan, nakon prezentacije i igraonice, s početkom u 19 sati održat će se Pub kviz - kviz općeg znanja, koji će voditi Danijel Turkan. Kviz se održava u vrijeme ljetnog Solsticija, te je stoga tema kviza Ljeto. Mjesta ima za osam ekipa, a zainteresirane ekipe trebaju se najaviti na email dturkan90@gmail.com. Sudjelovanju kvizu je besplatno, a za najuspješnije ekipe slijede i nagrade!

U nedjelju 26.06. 2022.  s početkom u 15 sati održat će se veliki Magic: The Gathering Modern turnir u organizaciji Udruge Mordele. Turnir je besplatan, a najbolje očekuju nagrade. Vrijede sva redovna pravila za ovaj format. Runde traju 50 minuta sa pauzama od 10 minuta, a broj rundi ovisi o broju sudionika. Sve aktivnosti održati će se u prostorima Kluba za mlade Poreč na adresi Trg Antona Grabara 1.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA