igor škatar opozvan

Tomislav Josipović novi direktor Pulaprometa

0

U Komunalnoj palači u Puli 19. svibnja održana je Skupština Pulaprometa na kojoj je opozvan dosadašnji član uprave - direktor Igor Škatar i imenovan novi član uprave - direktor Tomislav Josipović.

Uzevši u obzir važnost javne prijevozne usluge kao i prijevoza putnika u gradovima i općinama koji gravitiraju Gradu Puli, a osobito daljnje održavanje i ulaganje u vozni park trgovačkog društva Pulapromet d.o.o., Skupština društva stajališta je da će iskustvo i znanje imenovanog direktora u području djelatnosti Pulaprometa biti od velike važnosti u narednom razdoblju.

 

Temeljni program rada u mandatnom razdoblju novoimenovanog direktora bit će kvalitetno trasiranje mreže linija na način da putnici do odredišta dođu što lakše i brže, ulaganje u vozni park uz daljnju modernizaciju, povećanje kvalitete usluge javnog gradskog prijevoza, povećanje frekvencije voznih linija, transparentniji sustav naplate te proširenje daljnjih usluga u korist korisnika. Novi direktor Pulaprometa s radom počinje od 1. lipnja 2022.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA