Tony snimio svoju prvu duhovnu pjesmu: 'Ako si malo skrenuo s puta'

0
Tony Cetinski (foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)
Tony Cetinski (foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL)

''Čuvam Ljubav'' - nova je pjesma Tonija Cetinskog koja je već osvojila jednu nagradu. Glazbenik ju je izveo na kultnom festivalu ''Beogradsko proljeće'' i odnio pobjedu za najbolju pjesmu festivala. ''Ja imam tu sreću da imam takvu publiku koja nije prevrtljiva i koja je sa mnom i u dobru i u zlu. Na kraju se sve lomi na publici. Možeš ti dobivati strukovne nagrade koliko hoćeš, ali ako na terenu publika pjesmu ne percipira onda si je, kako bi rekli susjedi Bosanci, džaba snimio'', govori Cetinski za In magazin Nove TV.

A publika ju je itekako već prepoznala. ''Čuvam ljubav'' njegova je prva ljubavno-duhovna pjesma i jedan novi glazbeni smjer koji je, kaže Toni, došao spontano:

''Ja nisam ni računao da ću snimiti duhovnu pjesmu, to je jednostavno tako došlo i to se moralo desiti. Tako isto je milijun detalja ukazivalo na to, pa i samo snimanje u Međugorju, da to nisam ja odabrao. Ako bude božja, sveta volja da snimim duhovni album snimit ću ga'', kaže, donosi In magazin Nove TV.

 

''Vjernik ili jesi ili nisi. Sad ako si malo skrenuo s puta vjera je ta koja ti daje tu mogućnost da se možeš u bilo kojem trenutku vratiti. Progledaj srcem je dokaz da mladi nisu toliko udaljeni od crkve kako se to priča i kako bi to neki možda htjeli i to ulijeva povjerenje, ulijeva nadu. Evo ja ću izvesti na ''Progledaj srcem'' sa grupom Emanuel pjesmu i mogu reći da sam presretan što ću to s njima izvesti'', govori, javlja In magazin Nove TV gdje pogledajte video.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa