Najavljen Adria Summer Festival: nastupaju Tony Cetinski, Bajaga...

0

U restoranu Volaria u Marini Veruda, 10. svibnja održala se konferencija za medije povodom 6. Adria Summer Festivala koji će se ove godine održati od 6. do 7. kolovoza u pulskoj Areni.

Organizatori Sandro Želesko i Branko Percan su se osvrnuli na dosadašnja izdanja i spomenuli se izvođača koji su od 2015. do sada nastupili na festivalskoj pozornici poput Zdravka Čolića, Dubioze Kolektiv, DJ-a Davida Moralesa i Fedde Le Granda, Hladnog piva, LET3, TBF, Plavog Orkestara, Zabranjenog Pušenja, Prljavog Kazališta, Massima, Parnog Valjka, Petra Graše, Severine, Željka Joksimovića i drugih. Zahvalili su bivšem načelniku općine Medulin, Goranu Buiću na prilici da krenu u organizaciju ovakve manifestacije, cijeloj Općini Medulin,  kao i svim djelatnicima Općine koji su im sve ove godine bili podrška jer bez njih ne bi bilo ni festivala u Areni.

U najavi ovogodišnjeg izdanja Adria Summer Festivala zahvalili su na podršci gradonačelniku Grada Pule Filipu Zoričiću, koji im je ukazao povjerenje i pružio priliku realizacije ovog Festivala u Areni. Najavili su tako za subotu, 6. kolovoza nastup Tonya Cetinskog i Sergeja Ćetković, a za nedjelju, 7. kolovoza nastup S.A.R.S.-a i Bajage & Instruktora.Cijene ulaznica:

Subota, 06.08.2022. - Pretprodaja 120 kn, na dan koncerta 150 kn
Nedjelja, 07.08.2022. – Pretprodaja 100 kn, na dan koncerta 120 kn
Festivalska dvodnevna ulaznica – Pretprodaja 200 kn, na dan koncerta 250 kn

Ulaznice je moguće kupiti već danas na stranici www.eventim.hr

Gradonačelnik Pule je izrazio zadovoljstvo na odabiru pozornice u pulskoj Areni uz napomenu kako je ovo svakako veliki korak za organizatore i samu manifestaciju koja će obogatiti ljetnu pulsku scenu. Naglasio je da je posebno ponosan da ovaj festival rade domaći ljudi i da to svakako donosi dodatnu kvalitetu lokalnoj zajednici.

Tony Cetinski se zahvalio organizatorima na povjerenju i izdvojio povoljnu cijenu ulaznica, koje su obzirom na ambijent i izvođače i više nego povoljne, te izrazio zadovoljstvo što će nastupiti istu večer uz starog prijatelja i estradnog kolegu. Sergej Ćetković je istaknuo kako je izuzetno sretan da će ostvariti svoj dječački san sa početke karijere i nastupiti u pulskoj Areni te dodati svoje ime uz ime velikih glazbenika koji su tamo nastupili.  Dodatno zadovoljstvo izrazio je što istu večer nastupa sa svojim prijateljem Tonyem Cetinskim koji mu je na početku karijere bio veliki vjetar u leđa. Oba izvođača publici su obećala odličan koncert i zajedničku točku koju još moraju smisliti.

Kao i sva dosadašnja izdanja Festivala i ovo ima humanitarnu notu, pa će 5 kn od svake kupljene ulaznice biti uplaćeno u humanitarni fond iz kojeg će sredstva biti usmjerena prema udrugama koje će biti odabrane zajedno u dogovoru s Gradom Pula. Organizatori su iskoristili priliku i pozvali goste iz cijele Hrvatske da iskoriste produženi vikend od 5. do 8. kolovoza, rezerviraju smještaj u Puli, dožive dvije fantastične festivalske večeri u Areni i provedu mini ljetni odmor za pamćenje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa