Beauty Centar Linda iz Rovinja proslavio 10 godina rada

0

Žene koje traže vrhunski studio za uljepšavanje u Rovinju i okolici znaju da takvu uslugu mogu dobiti u poznatom Beauty Centru Linda, koji je prošlog tjedna proslavio punih 10 godina uspješnog rada. Bila je to prilika za prigodan domjenak i druženje vlasnice i djelatnica studija sa svojim klijenticama, ali i onima koje će to ubuduće postati.

Ovaj jubilej iskoristili smo za kratak razgovor s vlasnicom Lenditom Gojani, koju inače zovu Linda, po čemu je i njen studio dobio ime. Oduvijek je puno pažnje posvećivala svom izgledu, pa je prije 10 godina odlučila da svoj hobi prema dotjerivanju i lijepom izgledu  pretvori u privatan biznis. Danas je to njena profesija koju obavlja sa strašću, koju je prenijela i na svoje djelatnice Lunu, Niku, Adrianu i Maju, koje brinu za ljepotu i zdravlje svojih klijentica.

„Od početka cijele ove avanture trudim se pratiti novitete, sajmove, edukacije u Hrvatskoj i inozemstvu. Puno ulažem u svoje znanje kako bi pružila kvalitetne usluge te pratim sva dostignuća na području estetike, kao i nove tehnologije na području kozmetike, te našim klijenticama omogućujemo najnovije tretmane koji su hit u svijetu kozmetike“, kaže Lendita.

 

Na pitanje koliko Rovinjke posvećuju pažnju svom izgledu, kaže nam da su to žene koje jako brinu o svojoj ljepoti i zdravlju. „One su moje vjerne klijentice, a isto tako u naš studio dolaze i mnoge Puležanke i žene iz ostalih dijelova Istre“.

Lendita ističe da u zadnjih nekoliko godina među klijentima ima sve više muškaraca koji brinu o svom izgledu i zdravlju. Zanimljivo je da najmlađa klijentica Beauty centra Linda ima svega 13, a najstarija 87 godina.

Inače, fešta je protekla je u veselom ozračju i druženju, a svi prisutni dobili su poklon bon s popustom od 15 posto na sve tretmane.

„Moja obitelj, suprug Roki i sinovi Giuliano i Mario, uvijek su mi bili velika podrška. Imam najboljeg muža na svijetu, a moji sinovi najboljeg tatu. Doduše i sinovi su mi jako dragi, poslušni, društveni i iskreni i sve što radimo, radimo u dogovoru. Sretna sam i zahvalna za sve to što imam“, rekla nam je Lendita. (E.M.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa