Istarska trenerica poziva na trening u Umag

0

Istranka Tina Živković poziva na trening sportsko - edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji će se održati u Umagu 14. svibnja u 10 sati na Trgu 1. svibnja. Prvi trening u Umagu u desetoj sezoni projekta prilika je da usvojimo nova znanja, ali i promijenimo životne navike. Partner treninga u Umagu je Grad Umag. Za trening u Umagu možete se prijaviti na www.aktivnahrvstaka.hr.

„Pozivam sve da nam se pridruže iduće subote na Trgu 1. svibnja u Umagu. Naša Asja pripremila je zanimljiv Focus point trening. Meni je veliko zadovoljstvo da ću moću ukazati na pravilno izvođenje vježbi te potaknuti moje Istrijane na što više minuta dnevne tjelesne aktivnosti!“, ističe Puležanka Tina Živković koja je već godinama jedna od glavnih trenerica vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta. Tina je kineziologiju diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a posljednjih godina svakodnevno trenira sve dobne skupine.

 

Asja Petersen jedna je od najpoznatijih trenerica i prva koja je pilates tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Njezin Focus Point sistem treninga poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela, a sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Asji će se na pozornici pridružiti uz Tinu Živković i kineziolozi Dominik Špoljarić i Karlo Kligl. Program će voditi Renata Sopek.

Subotnje jutro u Umagu bit će u znaku sporta i edukacije. Brojni partneri projekta pripremili su brojna iznenađenja za vježbače. PIK Vrbovec svim vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, Rajska rajčice, Nutribullet za vježbače priprema zdravi napitak prema recepturi nutricionistice Karmen Matković, stručne suradnice projekta Aktivna Hrvatska. Podravka daruje Eva – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma Perskindol proizvode koji uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane te u Umagu Plava Laguna hoteli.

Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa