Vratio se Krafifest

Do četiri sata popodne prodano četiristo kilograma krafa! (foto)

0
Na Krafifestu u Kršanu
Na Krafifestu u Kršanu

Krafifest, manifestacija koju TZ Općine Kršan organizira u svrhu očuvanja i promocije krafa, gastronomske delicije Kršanštine i općenito Labinštine, održan je 1. svibnja na Pristavu u Kršanu.  

„Nakon dvije godine stanke zbog pandemije ljudi su željni druženja i odaziv je izvrstan. Do četiri sata popodne prodali smo više od četiristo kilograma krafa“, rekla nam je Ariana Brnetić, direktorica Turističke zajednice.

I sama je sudjelovala u pripremanju krafa, a uskočili su i predsjednik Općinskog vijeća Lucian Mrzlić i načelnik Roman Carić.

Osim krafa u raznim varijantama, koje su desert, u ponudi je bilo prigodnih jela i pića, a posjetitelji su mogli u radionici naučiti kako se pripremaju. Za djecu je organizirana radionica 'Mali pasticer', a uz to su im djevojke iz Žutog kišobrana napravile facepainting.

U kulturno-zabavnom dijelu programa nastupili su KUD 'Ivan Fonović Zlatela', KUD Kršanski ljiljani, Dean Jedretić na harmonici, Sunset band te ansambl udaraljki BUM BAM iz Labina. Program je moderirao Neno Pavinčić. (Tekst i foto: Robi Selan)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa