Poreč domaćin Svjetskog veteranskog prvenstva u hrvanju?

0
Predstavnica United World Wrestlinga i Grada Poreča
Predstavnica United World Wrestlinga i Grada Poreča

Predstavnica United World Wrestlinga, Svjetske hrvačke federacije, Rodica Maria Yaksi, posjetila je 13. travnja Poreč u sklopu inspekcijskog posjeta temeljem kandidature za domaćinstvo Prvenstva svijeta u hrvanju za veterane.  

Inspektorica, članica biroa United World Wrestlinga u sklopu posjeta obišla je hotele i dvoranu Žatika, u skladu s provjerom kandidature Hrvatskog hrvačkog saveza za organizacijom Prvenstva svijeta za veterane od 8. do 13. listopada 2024. u Poreču.

U sklopu posjeta uz inspektoricu je bio i Tin Bregović, glavni tajnik Hrvatskog hrvačkog saveza, predsjednik Hrvačkog kluba Poreč Darko Kadum, i voditelj trenera u klubu Petar Orlović, te predsjednik Sportske zajednice grada Poreča Aleksandar Beaković. U gradskoj vijećnici dobrodošlicu inspektorici Yaksi zaželio je gradonačelnik Loris Peršurić, te je održana kratka prezentacija o Poreču, sportskim kapacitetima i događanjima, a razgovaralo se i o mogućnostima suradnje i dodatnih događanja u sklopu održavanja prvenstva. Kako je najavila predstavnica Yaksi, rezultati kandidature, bit će poznati ove jeseni.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa