pulski svilart na natjecanju u italiji

'Uz skromne uvjete treniranja možemo konkurirati najboljima'

0

SvilArt ansambl iz Udruge Čarobnjakov Šešir prošli je vikend sudjelovao na međunarodnom natjecanju zračnih akrobacija u Ceseni, Italija. Šest djevojaka iz pulskog ansambla natjecalo se u raznim kategorijama.

Franka Skoko, 10g. je u kategoriji „juinior sport advance” osvojila prvo mjesto! U umjetničkoj kategoriji „junior artisitic advance” sudjelovale su Zora Cvijanović, 13 god koja je osvojila drugo mjesto, Lisa Pliško 14g, Matia Stanković, 15 god. i Tia Bartolić 13. g. Nika Štifanić, 17g. sudjelovala je u sportskoj kategoriji advance 16 plus.

Iza ovih nastupa stoji jako puno truda, pripreme te zajedničkog rada u kreativnom procesu uz mentorstvo trenerice Manuele Rossi. Kako bi cure zablistale na pozornici zaslužna je i Ariadny El Hage za šminku, a Marijana Banko iz NuNu production pratila ih je i fotografirala.

Manuela Rossi kaže: „Cure su odlično konkurirale s obzirom na vrlo jaku međunarodnu konkurenciju i ovo je dokaz da uz skromne uvjete treniranja možemo konkurirati najboljima. Nadam se da će se u Puli, ali i Hrvatskoj dati više podrške za nove discipline i sportove kao što su zračne akrobacije”. Cijela ekipa vratila se puna dojmova i novih iskustava. (Foto: Marijana Banko/NuNu Prodctions)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa