Trgovački centar DE CONTE u Labinu pri završetku

2

Trgovački centar 'DE CONTE' pri samom je kraju uređenja i otvorenja. Sama prostorna i arhitektonska koncepcija novog trgovačkog centra proizašla je iz urbanističkog i arhitektonskog natječaja na kojem je prvu nagradu osvojio arhitekt Berislav Iskra ovim arhitektonskim rješenjem.

„Arhitektura novog centra ima prepoznatljivo oblikovanje sa specifičnim identitetom koji kvalitetno korespondira i učestvuje u novoj slici grada Labina. Bijela fasadna opna noću djeluje kao svojevrstan svijetleći reper koji u kontekstu donjeg Labina stvara suvremenu i prepoznatljivu siluetu. 

 

Nova poslovno trgovačka građevina svojom kvalitetnom urbanističkom postavom respektira zatečeni kontekst, te anticipira nove mogućnosti urbanog i arhitektonskog svijeta u ovom dijelu Labina“, rekao nam je arhitekt o ovom projektu.

Novi trgovački centar definitivno je prepoznat u svojoj arhitektonskoj originalnosti te krasi ne samo donji dio grada Labina, već cijelu Labinštinu i Istru.

Investitor i izvođač radova je poduzeće De Conte, koje je u suradnji s arhitektom Berislavom Iskrom prepoznalo bogatstvo i ljepotu ovakvog projekta zbog same vizure zgrade koja će dodatno uljepšati grad Labin ali i mogućnost otvaranja novih radnih mjesta u poslovnim prostorima koji će uskoro otvoriti svoja vrata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa