Zoričić primio Atomsko Sklonište

Langer u Puli napokon politički podoban: pozvan na Kulturno ljeto

0
Filip Zoričić s članovima Atomskog skloništa
Filip Zoričić s članovima Atomskog skloništa

Nakon poraza IDS-a, u Puli se počeo otvarati prostor za mnoge institucije, udruge, tvrtke i osobe, koje su bile u nemilosti bivše vlasti. Među takvima je bio i Bruno Langer, frontmen Atomskog skloništa, koji je godinama jedan od najvećih kritičara IDS-a, a s bivšim gradonačelnikom Borisom Miletićem bio je i na sudu zbog klevete.

Novi pulski gradonačelnik Filip Zoričić odliučio je politički rehabilitirati Brunu Langera, pa je Atomsko sklonište pozvao na Pulsko kulturno ljeto.

 

"Pulska rock grupa osnovana davne 1976. godine, svakako i dalje ima dušu! Danas sam imao prilike pozvati predstavnike benda, Atomsko sklonište, da svoj repertoar predstave u sklopu Pulskog kulturnog ljeta. Pulsko kulturno ljeto je brend i krovni događaj koji će u razdoblju od Dana Grada u svibnju pa do konca rujna objediniti sve programe, manifestacije, festivale i aktivnosti koji se sufinanciraju kroz Program javnih potreba u kulturi Grada Pule, sredstvima Turističke zajednice grada Pule, partnera i sponzora. Pula, koja ima svoj urbani identitet ponovno će ga oživiti upravo kroz bogat program glazbe, filma i sl.", napisao je Zoričić na svom službenom Facebook profilu. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 17.05.2022.

MEDULIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 01.06.2022.

PREMANTURA, ISTARSKA ŽUPANIJA