Pogledajte novi promotivni spot za središnju Istru

0
Foto: Youtube Central Istria
Foto: Youtube Central Istria

Promotivni film TZ-a Središnje Istre pod nazivom Autentična Istra nedavno je objavljen na Youtubeu.

Okosnicu filma čini bogata lokalna gastronomija i dobro raspoloženje koje istarska domaća hrana potiče. U filmu je tako vizualno predstavljena perjanica istarske kuhinje: tartufi, pršut, vino, čripnja, sir, kamenice, domaća tjestenina, slastice poput Cukerančića i Kristovih kruna te drugih.

Gledatelj u filmu susreće domaćine koji se nalaze na polju, u svojim ugostiteljskim objektima i proizvodnim jedinicama kako bi se pokazala izvornost i kvaliteta domaće hrane koja se nudi u središnjoj Istri.

Promotivni je film realiziran u okviru aktivnosti definiranih Sporazumom o udruživanju turističkih zajednica gradova i općina s područja središnje Istre pod nazivom „Autentična Istra“, kojega čine TZ središnje Istre, Buzet Tourist Board te Turistička zajednica Općine Barban, Visit Kanfanar, Svetvinčenat Turistička Zajednica i Visit Žminj, a režiju i produkciju potpisuje labinska tvrtka Level 52.

Realizacija filma financirana je sredstvima Fonda za udružene turističke zajednice, Hrvatske turističke zajednice, objavili su iz TZ-a Središnje Istre. Video s Youtubea pogledajte u nastavku

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa