Topla i profinjena istarska kuća do koje vodi uska cesta

0
Dean Franić i Saša Šekoranja (foto: Jutarnji/Studio Franjić-Šekoranja)
Dean Franić i Saša Šekoranja (foto: Jutarnji/Studio Franjić-Šekoranja)

Okružena prelijepom istarskom prirodom koja mijenja mirise i boje tijekom cijele godine, ova eklektična, ali vrlo topla kuća najnoviji je projekt iz domaćeg Studija Franić Šekoranja. Krenite s nama po stilsku dozu interijerske i eksterijerske inspiracije, piše Jutarnji.

Uska cesta vodi kroz istarsko selo. U dvorištima su domaće životinje, a ovce i koze na ispaši, nedaleko su pitoreskna brda u jesenskim bojama, dok se u daljini vidi more. Ovdje se smjestila možda najljepša kuća u unutrašnjosti koju smo dosad vidjeli, projekt proizašao iz Studija Franić Šekoranja. Sva je dekorirana u jesenskim aranžmanima, što daje punu toplinu atmosferi. Kuća je okružena prelijepom prirodom koja mijenja mirise i boje tijekom cijele godine, i to od proljetnih mirisa trave i lavande do toplih jesenskih mirisa plodova, voća i ruja crvenih listova kojih su pune vaze u kući. Tipični jesenski mirisi su dio hortikulture vrta, piše Jutarnji.

 

Kuća za odmor na selu ima 250 kvadratnih metara kroz dva kata i visoko potkrovlje. S obzirom na kvadraturu, a u svrhu postizanja osjećaja lagode, cijeli je objekt podijeljen na samo nekoliko prostorija koje su svojim volumenom veće i raskošnije. - Svi prostori međusobno se isprepliću, čime je omogućeno da ljudi budu u konstantnoj međusobnoj interakciji i komunikaciji pa je prostor idealan i za druženja i zabave - kaže Dean Franić, donosi Jutarnji, gdje možete pročitati čitav tekst.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa