Zavirili smo u buduće De Conteove urbane vile u Žminju (video)

0
Gradilište De Conteovih urbanih vila u Žminju
Gradilište De Conteovih urbanih vila u Žminju

Žminj je sjecište putova s istoka na zapad i sa sjevera na jug istarskog poluotoka: ovdje ste na petnaestak minuta od Pule, Rovinja i Pazina, nešto više od Poreča i Labina. Gospodarstvo to prepoznaje na razne načine, a odnedavno i u segmentu tržišta stanova. Naime, nakon završetka prošlogodišnje turističke sezone labinska građevinska tvrtka De Conte počela je graditi tri urbane vile u centru Žminja.

Izgradnja je trenutačno u fazi podizanja pregradnih zidova i postavljanja vanjske stolarije.

„Stanovi su namijenjeni prvenstveno domaćem tržištu, mladim obiteljima koje traže stambeno rješenje, ali računamo i na umirovljenike i strance. Zanimanje je veliko i do sada je prodana ili rezervirana polovica stanova“, kaže Monika Derosi Crnogorac, voditeljica marketinga i osoba za odnose s javnošću u De Conteu. 

Svaka se zgrada sastoji od osam stanova površine od 45 do 90 četvornih metara. Manji stanovi prodaju se po 1.750 eura po četvornom metru, a veći po 1.650 eura po četvornom metru. 

„I sama činjenica da je riječ o urbanim vilama garantira visoku kvalitetu, a De Conte se dokazao kao tvrtka kod koje kupac može računati na vrhunske materijale i vrhunsku izvedbu“, naglašava Derosi Crnogorac. Više o žminjskim urbanim vilama na www.deconte.hr ili telefon 091/122-0993. (Tekst: Robi Selan, foto i video: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 17.05.2022.

MEDULIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/CA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA