Radio Istra u finalu dviju najprestižnijih medijskih nagrada

0
Mario Lipovšek
Mario Lipovšek

U godini u kojoj nastavlja proslavu 30. obljetnice postojanja, Radio Istra se zajedno sa svojim slušateljima i poslovnim partnerima ponovno raduje prestižnim nominacijama.

Nakon što je prošle godine na prijedlog stručnog žirija, a izborom slušatelja, osvojila Zlatni studio Jutarnjeg lista za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj, Radio Istra i ove godine ima svog aduta u utrci za najveću medijsku nagradu u Hrvatskoj. Popularni radijski voditelj, pjevač, glumac i zabavljač Mario Lipovšek Battifiaca u finalu je izbora Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji Najbolji radijski glas.

"Bilo je i vrime da me nominiraju. Ne znan ča su čekali do sad. Taj žiri je spor kao naša birokracija", šali se popularni Mario i dodaje: "Škerac na bandu – baš san jako kuntenat i za nominaciju i za finale. Hvala slušateljima i hvala mojoj ekipi z Radio Istre ka je ponosna na još jedan uspjeh našega tima. Baš bi mi bilo drago da još jedan Zlatni studio dojde u Istru, jer i radio i naši slušatelji to meritaju", poručuje finalist ovogodišnjeg izbora za najbolji radijski glas u Hrvatskoj. Mario Lipovšek Battifiaca dio je kolektiva Radija Istre od 2007. godine.

Profesionalac, emotivac, zabavljač, Mario je miljenik publike. Duhovit i inteligentan, neposredan i vrlo iskren u komunikaciji, vrlo profesionalno u eteru odrađuje ozbiljne emisije, teme i razgovore, ali slušateljima donosi i ono što nam danas najviše nedostaje: obilje smijeha i zabave. A takav je i izvan etera - uvijek podiže raspoloženje u kolektivu.

 

Za Marija se može glasati na zlatni-studio/radio-glas do 28. siječnja, ali i slanjem kupona iz priloga Studio Jutarnjeg lista. Zadnji kupon izlazi ovog petka, 21. siječnja uz Jutarnji list, a rok za slanje kupona je 26. siječnja. Mario Battifiaca dio je i tima emisije "2u1" Radija Istre koja je nominirana za Večernjakovu ružu, prestižnu medijsku nagradu Večernjeg lista u kategoriji 5 - Radijska emisija godine. "2u1" je kontakt emisija u kojoj urednici i voditelji Ines Gržinić Škrinjar, Melita Gržić Pincin, Borna Šmer, Marko Londero i Mario Lipovšek Battifaca zajedno sa slušateljima i gostima komentiraju najaktualnije teme u društvu, suprotstavljaju i usuglašavaju stavove i mišljenja, ali se i puno smiju i zabavljaju.

Glasanje za Večernjakovu ružu počelo je danas, 17. siječnja. Anketa se nalazi na linku: Anketa Večernjakova Ruža, a glasati se može: *slanjem SMS poruke na 60 085 i upisom riječi RUZA2021 51. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (uključen PDV) *pozivom na broj 065 900 900 - i upisom broja kategorije (5) pa emisije (2). Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV) *slanjem kupona iz priloga Ekran Večernjeg lista te iz Večernjakovih magazina – Living, Diva, Slano&Slatko i Ordinacija. Glasače očekuju nagrade.

Radio Istra najslušanija je radijska postaja u Istri te jedna od omiljenih radijskih postaja na Kvarneru i u Gorskom Kotaru. Program realizira 15 djelatnika i 11 suradnika koji se nominacijama vesele koliko i samim priznanjima, jer dokazuju da se na tom radiju radi ozbiljno i kvalitetno, ali istovremeno ležerno, zabavljajući se i uživajući i nadasve, uvažavajući glas slušatelja. A to oni prepoznaju i nagrade. Stoga s Radio Istre šalju još jednom poziv svim slušateljima: "Glasajte za našeg Marija i za emisiju "2u1". Jer zajedno – pobjeđujemo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa