mirno pulsko naselje gregovica u šoku

Susjedi šokirani ubojstvom: 'Sin je bio čudan, a roditelji divni'

0
Očevid u Argonautskoj ulici (foto: Saša Miljević/PIXSELL)
Očevid u Argonautskoj ulici (foto: Saša Miljević/PIXSELL)

U kući u Argonautskoj ulici u Puli 14. siječnja oko 16.15 sati pronađene su dvije mrtve osobe. Očevid je u tijeku a osoba koja se dovodi u svezu s događajem nalazi se u Policijskoj postaji Pula, javila je PU istarska.

"Riječ je o kući u naselju Gregovica koji je inače miran, obiteljski kvart. Na mjestu događaja nekolicina šokiranih mještana u nevjerici je gledala u obiteljsku kuću gdje je sin presudio roditeljima", piše 24sata.

- O njemu znam toliko da se uvijek okolo vozikao biciklom i bio čudak. Kada bi mu u lice pogledali, vidjeli bi u najmanju ruku čudan, tupi pogled. Iz pogleda mu se uvijek moglo vidjeti da samo čeka kada će napraviti neko sr..... O pokojnim roditeljima malo znam, tek toliko da su bili divni, obiteljski ljudi i još radno sposobni. Voljeli su se šetati zajedno. Nisam čuo nikakav pucanj i mogu samo nagađati na koji način je to učinio svojim roditeljima. To je strašno i ne mogu vjerovati da se to dogodilo u mojem kvartu - kazao je jedan mlađi Puljanin za 24sata.

Izjava policije na mjestu događaja (foto: Saša Miljević/PIXSELL)

- Sumnja se na nasilnu smrt, a više informacija znat će se po okončanju očevida. Naložit će se obdukcija tijela nakon čega će se znati vrijeme i uzrok smrti. Svi su bili u krvnom srodstvu - kazala je glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač za 24sata.

"Dodala je da policija nije ranije imala postupanja na toj adresi zbog narušenih obiteljskih odnosa, ali i to da je počinitelj inače poznat policiji po određenim postupanjima o kojima, zbog istrage nije htjela govoriti. Sin je, kako kažu susjedi, živio u istoj obiteljskoj kući, a njegova sestra nije živjela na istoj adresi", javlja 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa