Donosimo nove oglase: Vrijeme je za bolji posao!

0
Ilustracija (foto: Damir Špehar/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Damir Špehar/PIXSELL)

Dentvitalis Fides zapošljava na poziciji Dentalni asistent (m/ž) u Rijeci. Posao uključuje rad s pacijentima, brigu o ordinaciji i sterilizaciji. Potrebno je 1-3 godine radnog iskustva te osnovno znanje talijanskog jezika. Zapošljavaju na stalni radni odnos, a ako te ovaj oglas privukao, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 21. siječnja.

Erste nekretnine traže Procjenitelja vrijednosti nekretnina (m/ž/d). Ako imaš visoku stručnu spremu, diplomu s građevine ili arhitekture te imaš određeno iskustvo (poželjno 3 godine) na istim ili sličnim poslovima - ovo je posao za tebe. Na ovoj poziciji ćeš kontrolirati i obrađivati dokumentaciju vezanu za procjenu vrijednosti nekretnina,  kontaktirati s klijentima / naručiteljima, obilaziti teren, izrađivati procjene vrijednosti nekretnina i slično. Potrebno je da posjeduješ vozačku dozvolu B kategorije i aktivno voziš. Ako ti je ovaj oglas zanimljiv, prijavi se do 18. siječnja.

DI Klana te poziva da se putem otvorene molbe i životopisa predstaviš i postaneš dio tvrtke koja je po svojim proizvodima prepoznata diljem svijeta, na poziciji Operater na stroju za obradu drva (m/ž). Opis posla uključuje rad na stroju za obradu drva te kontrolu i sortiranje obrađenih elemenata. Nude osiguran prijevoz s posla i na posao, a što je sve potrebno navesti u životopisu i molbi provjeri u oglasu, koji je aktivan do 17. siječnja.

 

In tech vodeći je svjetski izdavač knjiga s otvorenim pristupom, izgradili su ga znanstvenici za znanstvenike, vođeni idejom da bi znanstvena istraživanja trebala biti lako dostupna i besplatna za sve. Danas, sa sjedištem u Londonu, surađuju sa znanstvenicima s najprestižnijih svjetskih sveučilišta kao što su Harvard, Stanford, MIT i Oxford, a među njihovim brojnim autorima su i dobitnici Nobelove nagrade prof. Yoshinori Ohsumi, prof. Harold W. Kroto i prof. dr. Gerard Mourou. Trenutno zapošljavaju na poziciji Commissioning Editor (m/f/d). Ako te ovaj oglas zainteresirao, sve uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu najkasnije do 19. siječnja.

CERATIZIT je high-tech inženjerska grupa specijalizirana za razne alate i tehnologiju tvrdih materijala s više od 7000 zaposlenih širom svijeta. Traže ambiciozne i strastvene profesionalce koji se mogu uklopiti u njihov tim i doprinijeti njihovom uspjehu. Zauzvrat, svojim zaposlenicima nude priliku da uspješno razviju svoju karijeru unutar dinamične međunarodne grupe. Jesi li inženjer koji želi napraviti prvi korak od prodajnog mjesta do pozicije tehničke prodaje usmjerene prema kupcima? Jesi li pojedinac koji može izgraditi, održavati i razvijati bazu kupaca? Onda je pozicija Technical Sales Engineer (m/ž) baš za tebe. Svoj CV možeš poslati do 17. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa