Gradonačelnik Poreča obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

0

Porečki gradonačelnik Loris Peršurić zajedno sa svojim zamjenikom Eliom Štifanićem i predsjednikom Gradskog vijeća Zoranom Rabarom, obišao je u novogodišnjoj noći dežurne službe u gradu - Javnu vatrogasnu postrojbu Poreč, porečku Ispostavu Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Istarske županije, Policijsku postaju Poreč, Uslugu Poreč i Dom za starije i nemoćne osobe Poreč, te tim Sanitetskog prijevoza Poreč.

Ovaj je gradonačelnikov obilazak u Silverstarskoj noći postao već tradicionalan, a prilika je to da se obiđu dežurne službe, kako one koje brinu za sigurnost građana, tako i za one koji u ovoj noći obavljaju svoj posao profesionalno, za pojedince, obitelji i društvo u cjelini.

 

– I ove će godine novogodišnja noć biti drugačija od mnogih dočeka na koje smo navikli ranijih godina. Želimo dati podršku dežurnim službama u našem gradu, rekao je gradonačelnik.

Djelatnicima i djelatnicama dežurnih službi uručili su prigodne darove, uz želju da u novogodišnjoj noći i idućoj godini imaju što manje intervencija.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa