Tražiš posao u Istri? Pronašli smo neke zanimljive oglase

0
Drogerija Bipa traži voditelja poslovnice (foto: Željko Lukunić/PIXSELL)
Drogerija Bipa traži voditelja poslovnice (foto: Željko Lukunić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. KEFO zapošljava na poziciji Voditelj prodaje mikrobiološkog programa (m/ž). Posao uključuje traženje novih kupaca, promociju robe prema dogovoru s prodajom, izradu prodajnog i marketinškog plana i slično, a potrebno je biti dipl. inženjer biologije i srodnih znanosti. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je poželjno, a prijaviti se možeš najkasnije do 3. siječnja.

U ConTec CRO fokusirani su na teme inovacija, digitalnog rada, planiranja i standardizacije u građevinarstvu. Njihov tim od 30 djelatnika planira i razvija građevinske projekte svih vrsta. Informacijsko modeliranje zgrada (BIM) i digitalni modeli zgrada srž su cjelokupne vrijednosti njihovog rada. Trenutno su u potrazi za Frontend Developerom (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je imat iskustva na istoj poziciji, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 8. siječnja.

BIPA je maloprodajni drogerijski lanac koji svojim kupcima nudi široki asortiman proizvoda za osobnu njegu i uljepšavanje, brigu o kućanstvu, a trenutno su u potrazi za Voditeljem prodavaonice (m/ž). Posao uključuje upravljanje prodavaonicom, operativne poslove, odgovornost za rezultate prodavaonice i slično, a potrebno je imati SSS te godinu dana iskustva kao voditelj poslovnice. Ako te ovaj oglas privukao, javiti im se možeš najkasnije do 10. siječnja.

Postanite dio jedne od najuspješnijih hrvatskih tvrtki koja se svojim znanjem i iskustvom širi i na talijansko tržište. Nude jedinstvenu priliku za stjecanjem dragocjenog iskustva i primjenu dosadašnjih znanja u dinamičnom poslovnom okruženju  ADRIATIC osiguranja. Trenutno su u potrazi za dva Procjenitelja u Odjelu šteta (m/ž) za rad u Puli. Potrebna je minimalno VŠS tehničkog smjera te aktivno korištenje talijanskog jezika u govoru i pismu, a iskustvo na poslovima likvidacije šteta u osiguranju je poželjno. Ako ti se ovaj oglas sviđa, svoj životopis im pošalji najkasnije do 5. siječnja.

Kamgrad se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 400 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Danas zapošljavaju više od 800 zaposlenika svih obrazovnih struktura potrebnih za uspješno funkcioniranje i rad tvrtke. Velika se pozornost posvećuje kontinuiranoj edukaciji zaposlenika, a sada im je potreban Građevinski poslovođa (m/ž). Potrebno je imati 5 godina radnog iskustva na navedenim poslovima na gradilištima visokogradnje i/ili prateće niskogradnje, a nude poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta. Ukoliko te ovaj oglas zainteresirao, javiti im se možeš najkasnije do 10. siječnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa