Traže se svjedoci nesreće u Puli: 'Zazvonila su crkvena zvona'

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Srce me steglo jer su u isto vrijeme zazvonila i crkvena zvona. Spavala sam i odjedanput čula buku. Skočila sam iz kreveta i otvorila prozor gdje sam ugledala strašan prizor, priča čitateljica 24sata o nesreći koju je snimila u Puli u ponedjeljak oko šest sati.

Policija traži svjedoke nesreće koja se dogodila na raskrižju Zagrebačke i Stankovićeve ulice u Puli. Prometna nesreća dogodila se 27. prosinca oko 6.30 sati, kada je 20-godišnjak upravljao automobilom Peugeot, pulske registracijske oznake, kolnikom Zagrebačke ulice.

Dolaskom do raskrižja sa Stankovićevom ulicom, vozač je ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svijetlo te je udario u bočni dio teretnog vozila Renault, pulske registracijske oznake, kojim je kolnikom Stankovićeve ulice upravljao 41-godišnjak koji je također ušao u raskrižje dok je na semaforu bilo upaljeno neutvrđeno svijetlo. Od siline udarca teretno vozilo udarilo je u zid kuće u Stankovićevoj ulici, dok je automobil udario u nosač semafora.

 

U prometnoj nesreći su lakše ozlijeđeni vozač teretnog vozila i putnica iz osobnog automobila, 25-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine, kojima je liječnička pomoć pružena u pulskoj bolnici. U cilju rasvjetljavanja okolnosti događaja, policija poziva svjedoke prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Pula, na broj telefona 538 739 ili 192, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na pprp.pula@mup.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa