IDS-u najmanje opomena u Saboru: 'Počašćen sam'

0
Emil Daus
Emil Daus

IDS-ovci najviše poštuju pravila saborskog nadmetanja utvrđena Poslovnikom, objavio je Dnevnik.hr u analizi tko dobiva najviše i najmanje opomena u Saboru.

"Unatoč tome što živimo u društvu doživljaja, a ne sadržaja… Unatoč tome što je najlakše izazvati pažnju javnosti populizmom i demagogijom… Unatoč tome što mnogi tumače demokraciju samo kroz slobodu, a ne i kroz vlastitu odgovornost… Unatoč svemu tome, uvijek sam smatrao da se u Saboru treba boriti sadržajem i argumentima te svojim primjerom i ponašanjem odgovorno doprinositi kulturi demokracije u javnom prostoru", objavio je na Facebook profilu Emil Daus.

 

"Jer mi koji donosimo zakone i ostale akte, moramo prvi pokazati da ih poštujemo. Ne zaboravljajući pritom i to da u parlamentu svoje zemlje zastupamo i predstavljamo ljude 'z ovega dragega kušćića zemaljskega raja' u kojem živimo. Zato sam posebno ponosan na kolegicu Katarinu Nemet i kolegu Marina Lerotić, kao i prvih godinu dana ovog saziva na kolegu Tulija Demetliku, koji zajedno sa mnom čine Klub zastupnika IDS-a u 10. sazivu Hrvatskog Sabora. Počašćen sam biti predsjednikom tog kluba.", objavio je Daus.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa