Božićni vikend na Adventu Poreč

Žive jaslice se zbog kiše odgađaju do srijede

0

Božićni vikend na Adventu Poreč krenuo je još jučer, na Badnjak, tradicionalnim druženjem uz podjelu bakalara i glazbu na Trgu Matije Gupca, uz glazbenu pratnju Act positive dua, a nastavio se dječjom predstavom Graškolino i koncertom banda Febra te DJ Mr. G.

Zbog loših vremenskih prilika, Veeeliki čovječe ne ljuti se, koji se jutros trebao održati, prebacuje se na 2. siječnja u 16 sati. U današnjem programu ostaje Magic show Claudio u 18 sati, u 19 sati kod Istarske sabornice nastupaju duo Elita&Paolo, dok na Trgu Matije Gupca od 20 sati nastupa Cool Quartet, nakon kojih na scenu dolazi DJ Johnny B.

Sve one koji odluče nedjelju ujutro prošetati do grada, na Trgu slobode zabavljat će Rezime Acoustic Trio od 11 sati, a uprizorenje živih jaslica na Trgu Matije Gupca, koje se trebalo održati u nedjelju, 26.12. u 19 sati, zbog kiše se prebacuje na srijedu, 29.12 u 17.30 sati. Zato će sutra na Trgu Matije Gupca sutra sve okupljene od 19 sati zabavljati Hit Revival Band, nakon kojeg nastupa DJ Mr. G.

Usprkos nepovoljnoj vremenskoj prognozi, pokušat ćemo održati što je veći dio najavljenih programa. Svakodnevni veliki interes posjetitelja i odlična atmosfera na Adventu, pokazuju da su ljudi željni druženja i susreta, te ćemo se potruditi obogatiti ove blagdanske dane što je više moguće, napominju iz organizacije.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa