Općina Medulin darivala najpotrebitije

Gotovo sto korisnika socijalnog programa dobilo po petsto kuna

0
Deset tisuća kuna za Dječji dom 'Ruža Petrović'
Deset tisuća kuna za Dječji dom 'Ruža Petrović'

Općina Medulin uljepšala je blagdane korisnicima socijalnog programa dodijelivši 98 božićnica po petsto kuna. Za socijalni program Općina Medulin je u 2021. godini osigurala iznos od 1,2 milijuna kuna, dok je  socijalni program za 2022. godinu povećan na 1,3 milijuna kuna iz kojeg se najveći dio odnosi na mjesečnu naknadu umirovljenicima i sufinanciranje autobusnog prijevoza.

Osim toga, načelnik Općine Medulin Ivan Kirac sa suradnicima, savjetnikom načelnika Gianniem Bužletom i pročelnikom za opće poslove i društvene djelatnosti Markom Cukonom posjetio je na Badnjak Dječji dom Ruža Petrović kojem je donirano deset tisuća kuna, a korisnicima doma su donirani paketići slatkiša.

Djelatnici Doma upoznali su načelnika Ivana Kirca s projektom koji se provodi u Domu kako bi se osigurao ugodan i funkcionalan prostor za rad s korisnicima te kako bi pripremili  korisnike za samostalan život te integraciju u lokalnoj zajednici.

 

Udruzi Naš san njihov osmjeh donirani su poklon paketići za dvadeset socijalno ugroženih obitelji, a naravno da nisu izostali i znakovi pažnje za najstarije mještane općine.

Korisnicima Doma za starije Moja hiža u Vinkuranu uručeni su poklon paketi s  dezinficijensima, maskicama, voćem i drugim potrepštinama.

Stalnim korisnicima proračuna Udruzi Fido i Udruzi za zaštitu životinja Snoopy uručeni su paketi hrane za kućne ljubimce u vrijednosti po tisuću kuna kako bi kućni ljubimci lakše dočekali svoje udomitelje.

Načelnik Ivan Kirac sa suradnicima zaželio je svima sretne Blagdane, uz lijepe želje za uspješnu i zdravu novu godinu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

MAJSTOR NA ROŠTILJU NA DRVENI UGLJEN

Do: 04.05.2022.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

ČISTAČ/ICA U SEZONI

Do: 10.05.2022.

MEDULIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/CA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KUHAR/ICA

Do: 01.06.2022.

PREMANTURA, ISTARSKA ŽUPANIJA