Policija objavila uzrok požara konobe u Umagu

0
Foto: JVP Umag
Foto: JVP Umag

Umaška policija je 24. prosinca oko 2,15 sati zaprimila dojavu o požaru konobe u Novigradskoj ulici u Umagu. U požaru nitko nije ozlijeđen, ali je 64-godišnjem vlasniku nastala neutvrđena materijalna šteta. Požar su ugasili umaški vatrogasci oko 3,45 sati. Policijski službenici će danas u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

"Po zaprimljenoj dojavi o požaru kuće, na teren je poslano 4 vatrogasaca sa 3 vozila. Dolaskom na mjesto događaja ustanovilo se da gore drva i druge gorive tvari pored kamina, te da se požar proširio i izvan objekta i zahvatio plinski roštilj sa plinskom bocom. Požar je ugašen u 03:47", objavili su iz umaškog JVP-a.

Policijski službenici su u suradnji s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavili očevid te su utvrdili da je uzrok požara prijenos topline sa stražnje strane kamina unutar konobe na vanjski dio konstrukcije objekta. U požaru je 64-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od više stotina kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa