Stigli oglasi: U novu godinu zakorači s poslom u džepu!

0
Ilustracija (foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

UNCONDITIONAL čini brigu za ljubimce bezbrižnom. Uz Hrvatsku posluju u Srbiji i Sloveniji, a njihov tim broji 250 kolegica i kolega koji svakodnevno svojom posvećenošću i angažmanom grade ZOOCITY u mjesto gdje svatko voli i želi biti. Traže ZOOCITY Prodajnog savjetnika (m/ž) u Trogiru i Rovinju. Potrebno je imati SSS – veterinarski tehničar ili ekonomist trgovačkog smjera te 2 godine iskustva. Nude blagdanske bonuse, jubilarne nagrade, dodatke za specijalizacije te dodatne dane godišnjeg odmora, a uz fiksnu plaću imaš mogućnosti ostvariti bonuse do 30%. Ako te ovaj oglas privukao, svoj životopis im možeš poslati do 27. prosinca.

OTP banka uspješna je i ugledna institucija koju su njezini klijenti, bankarski i financijski stručnjaci te šira javnost prepoznali kao mladu i fleksibilnu banku s jakim tradicionalnim uporištem u regijama iz kojih je proizašla - od jadranske obale do kontinentalnih središta. Žele biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Ako želiš biti dio ove uspješne priče, prijavi se za poziciju Voditelj tima (m/ž). Potrebno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno 2 godine, a nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost rada od kuće, edukacije i slično. Ako si se pronašao u ovom oglasu, prijaviti se možeš do 30. prosinca.

U ConTec CRO fokusirani su na teme inovacija, digitalnog rada, planiranja i standardizacije u građevinarstvu. Njihov tim od 30 djelatnika planira i razvija građevinske projekte svih vrsta. Informacijsko modeliranje zgrada (BIM) i digitalni modeli zgrada srž su cjelokupne vrijednosti njihovog rada. Trenutno su u potrazi za Frontend Developerom (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je imat iskustva na istoj poziciji, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 8. siječnja.

 

IN2 grupa zapošljava na poziciji Microsoft Software Developer u Sektoru zdravstva i javne uprave (m/ž). Na poslu ćeš razvijati i održavati softverska rješenja bazirana na Microsoft tehnologijama, sudjelovati u analizi zahtjeva, definirati arhitekturu sustava, izrađivati i modificirati tehničku dokumentaciju i slično. Potrebno je poznavanje Microsoft tehnologije (C#, Asp.NET, ADO.NET, Entity Framework….) i SQL i relacijske baze podataka, a odlične pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 27. prosinca.

Ericsson Nikola Tesla Servisi dio je Ericsson Nikola Tesla Grupe, a njihova temeljna djelatnost je pružanje usluga vezanih uz izgradnju i održavanje telekomunikacijske mrežne infrastrukture. Sada zapošljavaju na poziciji Tehničar realizacije usluga (m/ž), a posao uključuje izvršenje i osnovno upravljanje projektnim aktivnostima u području izgradnje telekomunikacijske infrastrukture, sudjelovanje u instalaciji i puštanju u rad radio-komunikacijske opreme i antenskih sustava i slično. Ako želiš postati član njihovog tima, pošalji svoju prijavu koja će sadržavati motivacijsko pismo i životopis do 31. prosinca.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa