(NE)PRODAJA GRADSKOG ZEMLJIŠTA PRELILA ČAŠU

Koviljka Aškić se razišla s Dušicom Radojčić i Možemo!

1
Koviljka Aškić (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)
Koviljka Aškić (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Koviljka Aškić, vijećnica platforme Možemo! u Skupštini Istarske županije napustila je ovu političku grupaciju, o čemu je javnost obaviijestila objavom na svom FB profilu.   

"Već neko vrijeme ne sudjelujem u radu lokalne grupe Možemo Pula - Politička platforma zbog neslaganja sa nekim članovima i članicama grupe i dosta sam razmišljala kako dalje. Odlučila sam izaći iz lokalne grupe a stranka Možemo - politička platforma odlučiti će da li mogu ostati članica stranke. Prodaja zemljišta u vlasništvu grada Pule nije mi mila, ali u ovom trenutku, treba si dati barem jednu godinu za konsolidaciju proračuna i novi smjer razvoja grada. Biti u koaliciji znači razgovarati, usuglašavati stavove i davati konstruktivne prijedloge. Dati ću mandat vijećnice u Županijskoj skupštini stranci na raspolaganje jer i dobila sam ga kao članica stranke. U nadzornom odboru Kaštijuna ostajem. Isto tako, ukoliko gradonačelnik Filip Zoričić bude htio, pomoći ću i raditi i dalje po pitanjima gospodarenja otpadom i zelenih politika", napisala je Aškić.

Da podsjetimo vijećnici Možemo! u Gradskom vijeću Pule nisu podržali prijedlog gradonačelnika Filipa Zoričića da se proda nekoliko čestica gradskog zemljišta za stambenu izgradnju. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa