Kanfanar

Kanfanar: Pokloni za umirovljenike, nezaposlene i socijalu

0
Fotoilustracija
Fotoilustracija

Općina Kanfanar povodom nadolazećeg blagdana Božića tradicionalno će darivati svoje umirovljenike, nezaposlene s evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, članove staračkih domaćinstava (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i korisnike socijalnih prava Općine Kanfanar novčanim bonovima u vrijednostima od 200 kuna (za osobe s mirovinom većom od 1.800 kuna) i 250 kuna (za osobe s mirovinom manjom od 1.800 kuna) te poklon prehrambenih proizvoda u vrijednosti od 60 kuna.

Uvažavajući propisane epidemiološke mjere, podjela bonova vršit će se u Domu mladih (izuzev petka) u vremenu od 9 do 13 sati prema sljedećem rasporedu:

20.12. (ponedjeljak) – Burići, Marići, Maružini
21.12. (utorak) – Kanfanar
22.12. (srijeda) – Kontrada
23.12. (četvrtak) –Prikodraga i Okreti
24.12. (petak) – za sve koji nisu bili u mogućnosti preuzeti poklone u predviđenom rasporedu – u Jedinstvenom Upravnom odjelu Općine Kanfanar.

Po dolasku po bonove korisnici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera. Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni potvrdu od HZZ, a ostali osobne iskaznice. Podjela novčanih bonova i poklon paketa organizira se u okviru socijalnog programa općine, a svim svojim stanovnicima Općina Kanfanar čestita nadolazeće blagdane, uz želje za puno radosti, zdravlja, veselja i mira u novoj 2022.

Općina Kanfanar za ovu je namjenu osigurala sredstva u visini od 110.000 kuna, a s obzirom da su novčani bonovi istim skupinama korisnika dijeljeni i za Uskrs, ukupan iznos koji se na godišnjoj razini osigurava za tu namjenu veći je od 200.000 kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa