Stigli novi oglasi za posao. Evo što se sve nudi!

0
Ilustracija (foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL)

IN2 grupa zapošljava na poziciji Microsoft Software Developer u Sektoru zdravstva i javne uprave (m/ž). Na poslu ćeš razvijati i održavati softverska rješenja bazirana na Microsoft tehnologijama, sudjelovati u analizi zahtjeva, definirati arhitekturu sustava, izrađivati i modificirati tehničku dokumentaciju i slično. Potrebno je poznavanje Microsoft tehnologije (C#, Asp.NET, ADO.NET, Entity Framework….) i SQL i relacijske baze podataka, a odlične pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 27. prosinca.

SERENGETI je u potrazi za Angular Developerima (m/ž). Ako želiš konzultirati klijente o najboljim praksama u arhitekturi i razvoju frontend aplikacija i ako si motiviran kombinirati umjetnost dizajna s umijećem programiranja, ovo bi mogao biti posao za tebe. Njihovi programeri rade na različitim projektima za strane i domaće klijente, od rješenja za automatizaciju za logističku industriju do razvoja složenih financijskih proizvoda ili rada na državnim aplikacijama. Trenutno traže Angular Developera koji će im se pridružiti i raditi na projektima u domeni zdravstvene skrbi, ugostiteljstva, maloprodajne automobilske industrije ili industrije obnovljivih izvora energije. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 25. siječnja.

Ako imaš strast prema fotografiji, razumiješ potrebe korisnika i komunikativna si osoba onda je ovo posoa za tebe. Adriatic.hr zapošljava Regionalne zastupnike - fotografe (m/ž) na području cijele Hrvatske za fotografiranje privatnog smještaja naših budućih i postojećih partnera. Zaposlenje je honorarno (ugovor o djelu, studentski ugovor...), a kao fotograf ćeš pokrivati određeni teritorij ovisno o mjestu stanovanja. Posao organiziraš samostalno uz podršku kolega iz ureda. Poželjno je prijašnje iskustvo u fotografiji interijera i eksterijera, a isplata je u roku 10 dana od primitka fotografija i potrebne dokumentacije za isplatu. Ako te ovaj oglas zainteresirao, prijaviti se možeš do 20. prosinca.

 

Ako uživaš u komunikaciji i entuzijast si za modu i naočale, ako si timski igrač i voliš stjecati nova iskustva, ako ti je prodajni cilj motivacija i izazov onda je pozicija Prodavač (m/ž) u Optici Anda za tebe. Uvjeti su iskustvo rada u prodaji te poznavanje engleskog jezika, a nude edukacije i iznadprosječna primanja. Traže zaposlenike u Osijeku, Varaždinu, Karlovcu, Puli, Rovinju, Šibeniku, Makarskoj i Zadru, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 24. prosinca.

Tvrtka ROX uspješno se bavi veleprodajom asortimana široke potrošnje. Njihova proizvodnja i distribucija orijentirana je na neprehrambene i prehrambene proizvode, a portfolio se sastoji  od vodećih svjetskih brendova u svom području. Osim u Republici Hrvatskoj, vrlo uspješno posluju u cijeloj regiji, tako da ih možete potražiti i na područjima Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije i Kosova. Trenutno traže Regionalnog voditelja (m/ž), a potrebno je imati minimalno 4 godine iskustva na istim ili sličnim pozicijama. Ako si prepoznao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 22. prosinca.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa