Ovog vikenda završavaju Dani otvorenih vrata agroturizma Istre

0
Jedanaesto izdanje Dana otvorenih vrata agroturizama Istre otvoreno je u agroturizamu Sia u Vodnjanu (foto: Robi Selan)
Jedanaesto izdanje Dana otvorenih vrata agroturizama Istre otvoreno je u agroturizamu Sia u Vodnjanu (foto: Robi Selan)

Ovog vikenda, u subotu i nedjelju, 27. i 28. studenog završavaju ovogodišnji Dani otvorenih vrata agroturizama Istre. 

Tijekom 11. izdanja ove manifestacije dvanaest agroturizama smještenih diljem Istarske županije, otvorilo je svoja vrata te pripremalo autentična tradicionalna istarska jela po promotivnoj cijeni. Manifestacija se odvijala tijekom četiri vikenda u mjesecu studenom, zaključno s idućim vikendom.

U ovogodišnjoj manifestaciji sudjelovali su sljedeći agroturizmi: agroturizam Cerovac iz Nedešćine, agroturizam Dušani iz Pazina, agroturizam Giovanna Allegra iz Šumbera, agroturizam Montižel iz Grožnjana, agroturizam Ograde iz Katuna lindarskog kraj Pazina, agroturizam Pineta iz Sv. Martina kraj Nedešćine, agroturizam Sia iz Vodnjana, agroturizam Stara Štala iz Boruta kraj Pazina, agroturizam Štefanić iz Kaldira kraj Motovuna, agroturizam Ondina iz Svetvičenta, agroturizam Pod čeripnjon iz Sv. Petra u šumi te stancija Buršić iz Vodnjana

Informacije u svezi ponude menija na pojedinom agroturizmu moguće je pronaći na službenoj stranici manifestacije - www.dovai.eu te rezervirati direktno svoj termin kod željenog agroturizama. Svaki agroturizam u svome jelovniku nudi aperitiv, predjelo, glavno jelo, prilog, salatu i desert po promotivnoj cijeni u iznosu od 120,00 kn. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa