pulska rock galerija

Donesite stare slike i flyere za izložbu o istarskom rocku!

0

Nakon otvaranja i dvije vrhunske izložbe Rock galerija- Pula-Rock galleria Istriana za prosinac priprema veliku izložbu koja se zove LiveRpula. Rai se o  prezentaciji prvih prikupljenih tiskanih materijala koji će ugledati svijetlo dana. Moći ćemo tako vidjeti plakate, pozivnice, flyere, fotografije i gomilu zanimljivosti od prvih dana pulskog i istarskog rocka do dana današnjeg.

"Prikupili smo velik broj zanimljivog materijala i nadamo se da ćemo bar malo našim sugrađanima približiti ono što je naš konačni cilj. Imamo gomile materijala koji nikada nisu viđeni i koji su izvučeni iz zaborava. Tu su ljudi i grupe koje pamtimo, nas nekolicina, puno njih bi palo u zaborav da ne radimo danonoćno", govori nam predsjednik udruge Ipsilon Nenad Marjanović dr Fric.

Imamo tu puno toga, plakate i fotografije već od 50-ih bendova Rombi, Logaritmi, pa početke punka benda Gola jaja, Snif leš ben, Novi Put, Visoki Napon, Problemi, ranog Atomskog skloništa, Gustapha i njegovih duhova, KUD Idijota, Spoonsa, Messersmith, Antitodora, pa do gomile metal i punk projekata koji su obilježili rock scenu.

Rock galerija -Rock galerria Isttiana ovom izložbom počinje uobličavanje stalne postave i još jednom poziva ljude koji imaju nešto što bi moglo biti dio pulsko istarske rock scene, sačuvaju i doniraju ili posude ekipi iz Rock galerije. Materijali se mogu osobno donijeti u galeriju od 19.11.2021 do 28.11. 2021 od 18 sati do 20 sati ili poslati na mail rock.galerija@gmail.com ili drfric1961@gmail.com.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa