Sretni završetak

Mali Vodnjanac: 'Mislio sam da ću ostati bez srednje škole'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Danijel Marjanović (15) iz Vodnjana konačno je u ponedjeljak krenuo u srednju školu u Pulu. Uzbuđeni dječak prije prvog zvona kazao je kako je presretan jer će konačno sjesti u školske klupe sa svojim vršnjacima, piše 24sata. Prenosimo dio teksta u nastavku.

- Uzbuđen sam i sretan. Ne znam što više reći. Znam da me čeka puno uzbudljivih stvari. Mislio sam da ću ostati bez srednje škole  barem ove godine, ali eto primili su me. Drago mi je što idem baš u školu za pekara jer je i moja sestra to završila, pa će i meni biti lakše, jer će mi pomagati.... - rekao je Danijel.

Podsjetimo, zbog niskog bodovnog praga, jer je na kraju osnovnog obrazovanja prošao trojkom nije upisao ono što je želio u prvom roku, a u drugom nije uspio upisati niti jedan drugi smjer. Čekao je puna dva mjeseca da se njegov problem konačno riješi.

Cijela obitelj Marjanović još prije početka školske godine pokušavala je na sva vrata pomoći Danijelu da upiše bilo koji smjer u Puli, koja mu je najbliža. Međutim dobivali su odgovore iz pojedinih škola da nema mjesta, piše 24sata.

Ponuđena mu je labinska škola koju na žalost nisu mogli prihvatiti zbog financijskih sredstava, jer u obitelji samo otac radi, ali i zbog toga što bi svaki dan u oba smjera morao putovati 100 kilometara i vraćao bi se kasno navečer, piše 24sata.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa