Foto natječaj 'Volin svoje misto! – Kalendar 2022.'

0

Općina Medulin je radi promocije znamenitosti, prirodnih ljepota i tradicije svoga područja raspisala Foto natječaj za pod nazivom „ VOLIN SVOJE MISTO! – KALENDAR 2022.“. Na foto natječaj se mogu prijaviti svi fotografi (amateri i profesionalci), neovisno o mjestu prebivališta, uz uvjet da su motivi fotografija koje prijavljuju: prirodne ljepote, znamenitosti, panorame i dr., snimljene isključivo na području općine Medulin.

Svaki autor može sudjelovati u foto natječaju s najviše 3 autorske fotografije, a dostavlja ih uz ispunjenu prijavnicu putem e-maila na adresu: kalendar@medulin.hr, najkasnije do i uključujući ovaj petak, 19. studenog 2021. godine.

Po zaprimanju svih pristiglih prijava na natječaj žiri će odabrati fotografije koje će biti objavljene u kalendaru Općine Medulin za 2022. godinu. Autori izabranih fotografija nagraditi će se objavom fotografije u kalendaru s imenom i prezimenom autora te s 5 primjeraka kalendara.

Općina Medulin posebno će nagraditi tri prvorangirana rada, i to novčanim nagradama u iznosu od:
I nagrada – 2.000,00 kn
II nagrada – 1.000,00 kn
III nagrada – 500,00 kn.
Sve informacije i propozicije natječaja kao i prijavnica koju je nužno ispuniti za sudjelovanje dostupni su za preuzimanje na službenim web stranicama Općine Medulin.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa