humanitarni projekt 'Reci Tičić'

Na vrhu žminjske kule uređena soba s božićnim ugođajem

0
Božićni ugođaj u žminjskoj kuli
Božićni ugođaj u žminjskoj kuli

Turistička zajednica Općine Žminj uredila je na vrhu žminjske kule sobu s božićnim ugođajem za potrebe adventske humanitarne akcije „Reci Tičić“.

U idealnom božićnom interijeru Artium wedding Croatia održavat će fotografske sesije obitelji, prijatelja i slično po cijeni od 350 kuna od čega 50 kuna ide u korist Udruge djece oboljelih od malignih bolesti „Jak kao Jakov“. Sudionici sesije dobit će on – line galeriju od 20 do 30 fotografija te pet tiskanih fotografija.

Fotografiranja će se odvijati vikendima od 3 do 5. prosinca, od 10. do 12. prosinca i od 17. do 19. prosinca. Zainteresirani se mogu javiti u TZ Općine Žminj svakoga dana od 9 sati do podneva i rezervirati termin, odnosno dogovoriti se kada će doći na fotografiranje.

 

„Okupljeni tim iza parole 'Reci Tičić' ima jasne ideje i namjere: stvoriti za vas posebne foto uspomene. Bilo da ćete povesti sa sobom svoju obitelj, bake i djedove, partnere, prijatelje, pa i svoje ljubimce. Zato reci Tičić i srcem darujte srca“, poručuju iz žminjske Turističke zajednice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa