Novi oglasi za posao! Zapošljavaju renomirane istarske tvrtke

0
U prostorima Infobipa (foto: Duško Marušić/PIXSELL)
U prostorima Infobipa (foto: Duško Marušić/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. Od 2006. Infobip inovira na rubu tehnoloških mogućnosti i sada oblikuju globalnu komunikacijsku budućnost. Kroz 60+ ureda na šest kontinenata, platformu Infobipa koristi gotovo 70% stanovništva, što ga čini najvećom takvom mrežom. Pridruži im se u misiji stvaranja interakcija između ljudi i internetskih usluga koje mijenjaju život s novim i dosad neviđenim rješenjima na poziciji Senior Salesforce Administrator (m/ž). Uvjete i pogodnosti provjeri u oglasu koji je aktivan do 9. studenog.

Lesnina ima 70 godina iskustva i više od 800 zaposlenih, a sada su u potrazi za Konobarom (m/ž) za rad u Puli. Poželjno je radno iskustvo, gostoljubivost i profesionalnost u odnosu prema gostu te predanost i odgovornost u obavljanju radnih zadataka. Pridruži se njihovom timu i postani dio priče o najvećoj i najuspješnijoj trgovini namještajem u Hrvatskoj, prijave traju do 2. studenog.

Kering Eyewear je svjetski lider u luksuznim i Hi-End naočalama, razvijajući jedinstveni 'ansambl' moćnih robnih marki. Kroz svoju stručnost u industriji, osnažuju svoje robne marke da nadiru svoje granice u ovoj poslovnoj kategoriji s visokim potencijalom, podržavajući njihovu sposobnost da vode i da ostvare svoj umjetnički i financijski potencijal, na najmaštovitiji i održiviji način. Trenutno traže Sales Assistenta (m/ž) za rad u Novigradu. Ovaj oglas je aktivan do 12. studenog.

 

MAISTRA je u potrazi za Stručnim suradnikom zapošljavanja (m/ž). Traže proaktivnu osobu sa razvijenim organizacijskim i komunikacijskim vještinama te željom za rad na ovoj poziciji u Odjelu ljudskih potencijala u hotelijerskoj industriji. Nude ti posao u perspektivnoj i rastućoj kompaniji s ciljem da narednih godina sudjeluješ i doprineseš procesu zapošljavanja te razvijaš karijeru kod njih. Na ovaj oglas se možeš javiti najkasnije do 5. studenog.

IN2 grupa zapošljava na poziciji Poslovni (HR) konzultant u Sektoru gospodarstva (m/ž). Ukoliko postaneš Konzultant za poslovna rješenja u fokusu ćeš imati IN2HR proizvod, odnosno aplikativno rješenje za podršku upravljanja ljudskim resursima. Prvenstveno, sudjelovat ćeš u procesu planiranja, razvoja i održavanja IN2HR proizvoda te u implementaciji IN2HR-a u raznim tipovima organizacija kod njihovih korisnika. Osim toga, obavljat ćeš poslove poslovnog konzultanta vezane i uz druge poslovne potrebe. Ako te ovaj oglas zainteresirao, uvjete i pogodnosti provjeri u oglasu do 8. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa