Grad Pula se oglasio o smjeni direktora. Evo što kažu!

0
Filip Zoričić (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)
Filip Zoričić (foto: Srećko Niketić/PIXSELL)

Odlukom gradonačelnika o razrješenju 26. listopada Grad Pula smjenjuje direktore triju gradskih trgovačkih društava: Fratarski, Castrum i Monte Giro. Odlukom gradonačelnika Pule Filipa Zoričića, koja stupa na snagu 8. studenoga, s mjesta direktora društva Fratarski smijenjen je Vjekoslav Jozanović, Castruma Aleksandar Matić i Monte Gira Darko Buršić.

Nadalje, prijedlog za smjenom direktora bit će upućen i članovima Skupštine Luka Pula, Herculanea i Pragrande.

 

U četvrtak, 28. listopada Skupština trgovačkog društva Herculanea odlučuje o imenovanju članova Nadzornog odbora od strane Grada Pule, nakon čega će se konstituirati Nadzorni odbor i raspisati natječaj za novog direktora. Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća Grada Pule, koja će se održati 17. studenoga 2021. godine, predložit će se imenovanje članova Nadzornih odbora ostalih društava, a zatim  će se uputiti Skupštinama tih društava koje se moraju sazvati osam dana unaprijed. Raspisivanje i provedba natječaja za izbor direktora Castruma, Luke Pula, Fratarskog i Monte Gira očekuje se u prosincu ove godine.

Do  raspisivanja natječaja poslove iz nadležnosti direktora obavljat će pročelnici ili imenovani zaposlenici tih društava.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa